Parkede restleşme

Güncelleme Tarihi:

Parkede restleşme
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2015 09:40

Federasyon, voleybolcuların sakatlanmaması için taraflex zeminde ısrar ederken, sarı lacivertliler, dünyadan örnekler vererek, kendi salonlarında parke üzerinde maçları oynatmaya devam edeceklerini belirtiyor.

Haberin Devamı

EVİNDEKİ voleybol maçlarını 2. salonu Metro Enerji Arena’da oynama kararı alan F.Bahçe ile Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) arasında ‘parke sorunu’ yaşanıyor. TVF yetkilileri, çizgilerin net şekilde görünebilmesi ve oyuncuların sakatlık yaşamaması için maçların taraflex zeminde oynanmasının şart olduğunu belirtirken, F.Bahçe dünyadan örnekler göstererek “Parke zeminde de oynayabiliriz” tezini ileri sürüyor.

AVRUPA’DA NE OLACAK?

F.Bahçe ile Salihli arasındaki ligin ilk maçının parkede oynanıp FB TV’den yayımlanması hakkında federasyon yetkilileri, “Bir takım bu ligde ise tüm kuralları kabul etmiştir. Oyuncular parkede sakatlana ülke voleybolu zarar görür. F.Bahçe, Devler Ligi’nde de kurallara uymasın görelim” dedi.

BİZDE BETON YOK

F.bahçe Voleybol Şube Sorumlusu Hakan Dinçay ise Metro Enerji Salonu’nda oynama gerekçelerini şöyle açıkladı: “Salonlarda güvenlik ücretini, polis kumanyasını, temizlikçi paralarını bile biz ödüyoruz. Gişe ve reklam gelirlerinin yüzde 70’ini ise federasyon alıyor. Taraflexin olduğu zeminin altında beton var. Bizim zeminin altında ise beton değil yaylı bir parke var. Avrupa maçlarını yarım metrelik bir standart eksikliği nedeniyle burada oynayamayacağız.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!