Panzer Grun'u V.Güneş kaptı

Güncelleme Tarihi:

Panzer Grunu V.Güneş kaptı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2008 00:00

Avrupa Çalenç Kupası’nı müzesine götüren temsilcimiz, yıllardır peşinde koştuğu Bergamo’nun lider ve savaşçı yıldızı Alman Anjeline Grün’ü 2 yıllığına renklerine bağladı. 29 yaşındaki Grün 1.85 m boyunda.

VAKIFBANK Güneş Sigorta, filede yılın transfer bombasını patlattı... Son Dünya Şampiyonası’nda sporcumuz Neslihan Darnel’den sonra en iyi skorer olan Alman Milli Takımı’nın pasör çaprazı Anjelina Grün’ü 2 yıllığına transfer etti. 5 yıldır İtalyanlar’ın ünlü takımı Bergamo’da oynayan, defalarca Şampiyonlar Ligi ve İtalya Ligi şampiyonluğu sevinci yaşayan Grün, 1.85 m boyunda ve 29 yaşında.

Hayaller gerçekleşti

Tüm Avrupa takımlarının peşinde koştuğu ve yıllardır Türkiye’ye transferi hayal edilen, ’dünyanın lider ve savaşçı oyuncusu’ gösterilen Anjelina Grün, Türkiye’de Avrupa Çalenç Kupası şampiyonu bir takıma gelmekten mutluluk duyduğunu söyledi.

Bu transferin gerçekleşmesinde büyük pay sahibi olan Güneş Sigorta Kulübü Başkanı M.İlker Aycı ve menajer Nalan Ural, "Biz, yıllardır Grün’ü kadromuza katmak için çalıştık. Ancak Avrupa’nın diğer ünlü takımlarının yanında böylesine bir fırsatı yakalayamamıştık. Vakıfbank Güneş Sigorta olarak başarımızın Avrupa’da saygın bir durum almasından sonra tekrar talip olduğumuz Grün bu transfere sıcak baktı ve bu hayal edilen transferi gerçekleştirmiş olduk.

2 transfer yolda

İki numaradan oynayan bu oyuncumuzun yanına Avrupa’nın en iyilerinden iki oyuncu daha transfer edip, Avrupa’da yeni şampiyonluklar kazanacağız" dediler. Yönetim kurulu üyesi Tayfun Özeren de "Yılın transferinin gerçekleşmesinde hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan başkanımız M.İlker Aycı’ya teşekkür ediyoruz" ifadesini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!