Panathinaikos-Beşiktaş

Güncelleme Tarihi:

Panathinaikos-Beşiktaş
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 1999 00:00

Haberin Devamı

Beşiktaş bugün, geliri Marmara depreminde zarar görenlere bırakılmak üzere, Yunanistan'ın Panathinaikos takımı ile bir hazırlık maçı oynayacak. Arka arkaya yaşanan deprem felaketleri nedeniyle iki ülke arasında gelişen dostluk ilişkilerini pekiştirmeyi de amaçlayan karşılaşma, Yunanistan'ın başkenti Atina'da saat 21.30'da 85 bin kişilik Atina Olimpiyat Stadı'nda oynanacak. Maç Atv’den canlı olarak yayınlanacak.

Sakatlar iyileşiyor

Beşiktaş Kulüp Doktoru Gökhan Metin, siyah beyazlı takımda, Ayhan dışında sakatlığı süren futbolcuların hızla iyileştiğini söyledi. Metin, ‘‘Ertuğrul iyileşmek üzere ancak Panathinaikos maçında dinlenecek, aynı şekilde Ali Eren ve İlhan'ı da dinlendireceğiz. Fevzi'nin sağ ayak bileği yeniden kontrol edildi. Onun yarınki (bugün) maçta oynayıp oynamayacağı kesinleşmedi’’ diye konuştu.

Ayhan testten geçecek

Almanya'da, Bayern Münih Kulübü'nün dünyaca ünlü doktoru Wolfarth'a muayene olan ve üç ay sahalardan uzak kalabileceği ifade edilen Ayhan için yeni tetkikler yapılmasına karar verildi. Kulüp Doktoru Gökhan Metin, Wolfarth'ın, Ayhan'ın tedavisi için öngördüğü 3 aylık süreyi abartılı bulduğunu vurgulayarak, ‘‘Burada ayrıntılı testler yapacağız. Bu testlerin sonucunda da ne yapacağımıza karar vereceğiz’’ dedi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!