Özyer: İyi savunma yaptık

Güncelleme Tarihi:

Özyer: İyi savunma yaptık
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2012 12:53

TED Ankara Kolejliler antrenörü Murat Özyer maçın belirli bölümünde iyi savunma yaptıklarını ve bunun da skora yansıdığını söyledi.

Haberin Devamı

TB2L play-off çeyrek final mücadelesinin ilk maçında Final Gençlik’i konuk eden Optimum TED Ankara Kolejliler rakibini 74-56 yenerek seride 1-0 öne geçti.

Erkekler İkinci Ligi Play-off çeyrek final mücadelesinde Optimum TED Ankara Kolejliler evinde oynadığı maçta Final Gençlik’i 74-56 mağlup ederek 1-0’lık avantajı yakaladı.

Maç sonrası Optimum TED Ankara Kolejliler antrenörü Murat Özyer şöyle konuştu: “38 haftanın sonunda başlayan play-off dönemi tansiyon ve adrenalin en yüksek noktaya çıktığı bir dönem. İlk maçı saha avantajımızı kullanabilmek adına kazanmamız önemliydi. Bölüm bölüm çok iyi savunma yaptığımızı düşünüyorum ki skor da bunu gösteriyor. Final Gençlik de maçın büyük kısmında iyi mücadele etti ve play-off’a yakışan bir maç oldu. Şimdi önümüzdeki Çarşamba ikinci maçta İstanbul’da karşılaşacağız. Bizim için çok önemli bir maç olacak ve aynı savunmayı yaparak, daha az top kaybı ile iyi mücadele etmek istiyoruz. Hem takımımı hem de Final Gençlik’i tebrik ediyorum” dedi.

Haberin Devamı

Final Gençlik antrenörü Ali Özbay ise: “Rakibimiz güçlü ve derin kadrosu olan bir ekip. Biz maçtan önce devre başlarına iyi başlamamız gerektiğini konuşmuştuk ancak ilk devre 10-0’la başladı ve 10 sayı farkla bitti, 2.devreye 2 tane 3 sayılık basket yiyerek girdik ve böyle bir takım karşısında farkı kapatmak da güç oldu. Maçın başındaki 5 dakika hariç maçın dengeli gittiğini düşünüyorum. İkinci maça hazırlanıp daha iyi basketbol oynamak istiyoruz” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!