Özümüze dönmeliyiz

Güncelleme Tarihi:

Özümüze dönmeliyiz
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 1997 00:00

Haberin Devamı

Trabzonspor Genel Menajeri Özkan Sümer, bordo mavili kulübün kendi kendine yetmesi gerektiğini savundu. Sümer, 'Aksi takdirde sürekli başarıdan söz etmek mümkün değildir. Hatta hüsran yaşayabiliriz' dedi.

Mevcudu korumak ve sadece varolanın peşine takılmakla büyük olunmayacağını anlatan Sümer, büyüklüğü yaratanın yenilikler ve değişimler olduğunu kaydederek, şöyle konuştu: ‘‘Geleceği ancak bugünkü doğrularla güzel kılabiliriz. Trabzonspor'da da doğruları hayata geçirmek için mücadele ediyoruz. Trabzonspor kendi kaynaklarını en azami şekilde kullanabilmeli. Kısacası kendi kendine yetebilmelidir.'

Özkan Sümer, Trabzonspor'un şu anda altyapı değerlerini kullanmaya başladığını da hatırlatarak, 'Bazı futbolcuları profesyonel kadromuza kattık. Onlar henüz alışma döneminde. Bu oyunculardan hemen mucize beklersek büyük yanılgılara düşeriz. Bu nedenle sabırlı olmalıyız' dedi.

Yılmaz Vural'ın kadroya almadığı Camarauli'nin takıma yavaş yavaş adapte olduğunu belirten Sümer, 'Bu futbolcu kişisel olarak müthiş yeteneklere sahip. Trabzonspor'a katkı yapacaktır’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!