Özlem bitecek

Güncelleme Tarihi:

Özlem bitecek
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 1997 00:00

Haberin Devamı

Almanya kampında günde üç idmanla futbolcularının pestilini çıkartan Trabzonspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, ‘‘Tempomuz her geçen gün artıyor. Kamp sonunda arzuladığımız kondisyona ulaşacağız'' dedi. Bu sezon prese dayalı bir futbol oynatacağını söyleyen Vural, ‘‘Oyuncularım fizik güçlerini en az 70 dakikaya çıkartmalılar'' diye konuştu.

Transfer ettikleri 3 yabancının da isabetli seçimler olduğunu söyleyen Vural şöyle devam etti: ‘‘Şu andan üçünden de son derece memnunum. Bazı yayın organlarında ‘Şota'yı arıyorum' diye yazılar çıkıyor. Kesinlikle benim böyle bir ifadem yok. Göreceksiniz Hırvat Vugrinec, Şota'dan daha verimli olacaktır.''

Taraftarların 14 yıllık şampiyonluk hasretine bu sezon son vermek istediklerini belirten Vural, ‘‘Mevcut kadrom bu özlemi giderecek düzeyde ve güçte. Şampiyonlukta en büyük rakibimiz G.Saray olacak. Derbi deplasmanlarından en az kayıpla sıyrılabilirsek, o zaman düşüncemi ortaya koyarım. Şampiyonluğun en güçlü adayı olduğumuzu söyleyebilirim'' dedi.

Sakatlar iyileşiyor

Trabzonspor, yeni sezona Almanya'da sıkı bir şekilde hazırlanıyor. Bordo mavililer, Yılmaz Vural yönetiminde sabahları ter koşusu, öğleden sonra kros, akşam üstü de kıran kırana topla çalışma yapıyor. Sakatların hızla iyileşmesi herkesi sevindiriyor. Hami antremana katılmazken, lifi çeken Rada ile Ünal düz koşu yapıyorlar.

Maç krizi son anda önlendi

Trabzonspor'un dün akşam Solingen'de Düsseldorf'la oynadığı maç öncesinde büyük kargaşa yaşandı. Organizatörlerin maç başına vermesi gereken 55 bin markı ve Düsseldorf maçının parasını nakit isteyen Trabzonlu yöneticiler, aksi halde maça çıkmayacaklarını söylediler.

Yaklaşık iki saat süren ve sert tartışmaların yaşandığı görüşmelerden sonra organizatörler toplam 110 bin markı maçın başlamasına bir kaç saat kala peşin ödemeyi kabul ettiler. Bunun üzerine bordo mavili yöneticiler takımın maça çıkmasına izin verdiler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!