Öze dönmek

Güncelleme Tarihi:

Öze dönmek
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 1997 00:00

Orhan KAYNAR
Haberin Devamı

Ligin ikinci yarısını, lider F.Bahçe'nin üç puan arkasından tamamlamak, bana göre başarıdır. Ancak 3 puanlık sistemde bu hiç de önemli değil. Burada asıl önemli olan öze dönüş olayıdır. Lütfen söyler misiniz, bugün Selahattin ile Hüseyin'in değeri acaba ne kadardır? Arkadan Gökdeniz, Ragıp, Hasan gibi gençler gelmektedir. Üstelik yaş ortalamaları, 17-19 arasıdır.

Saydığım bu isimler Özkan Sümer'in öğrencileridir. İsterseniz biraz daha fikir jimnastiği yapalım. Çünkü, son haftalarda eski tribün desteğine kavuşan, o muhteşem taraftarın gerçekleri bilmesi, en doğal hakkıdır.

Başta Başkan M.Ali Yılmaz olmak üzere, yönetici arkadaşlarının tutarlılığı, Trabzonspor'u bugünlere taşımıştır. Ama yine de bazı çeneler açıktır! Bunu en yetkili ağız, yani M.Ali Yılmaz söylemektedir. Geçmişi deşmek istemiyorum da, bu başarıdan Trabzonspor kazançlı çıkacağına göre, o zaman bu çekememezlik niye?

Başkan Yılmaz, Bursaspor maçında stadı dolduran 30 bin seyirciyi ve onların 90 dakika süren muhteşem coşkusunu izleyince, gözlerinin dolduğuna ben tanık oldum. Durunuz daha bitmedi...

Trabzonspor'un kasası da dolu. Kimseye ihtiyacı yok. Avni Aker yeniden düzenleniyor, tesisler dördüncü çim sahaya kavuşuyor. Yöneticiler her deplasmana fire vermeden gitmeye çalışıyor. Üstelik, kulübe yük olmadan! O zaman tartışılan ne Allah aşkına...

Bir de Özkan Sümer gerçeği var... Onunla ilgili parantez açmadan, geçen hafta çok sevdiğim sevgili Hasan Yılmaer ağabeyimin yazısından bir paragraf aktarmak istiyorum. Sayın Yılmaer aynen şöyle yazmış:

Fenerbahce'nin rakibi artık Trabzonspor. Trabzonspor'un da rakibi teknik drektörü Özkan Sümer. Tanrı izin verirse, hepimiz buradayız. Trabzonspor- Fenerbahce maçı gelinceye kadar, Özkan Sümer'in davranışları nedeniyle aradaki fark açılacak ve Fener Trabzon'a çok rahat gidecektir.

Yapma Hasan Abi. Daha buraya gelmeden dökülmeye başladınız. M.Ali Yılmaz'ın söylediği gibi, anlaşılan Fener falcılığa başlamış! Önce Başkan Şen, şimdi de, Fener yazarları!

Haa, Özkan Sümer'den rahatsızlığınızı anlıyorum. Çünkü çekiniyorsunuz. Neden mi?

Önce ensenize yapıştı ve fikstür avantajını yakaladı. O nedenle, bulanık suda balık avlama peşindesiniz! Çünkü şampiyonluk kupası Trabzonspor'a gelince, giderek gençleşen Trabzonspor'dan çekinmektesiniz. Ve yine, yıllarca şampiyonluk hayaliyle yaşayacaksınız. Tıpkı geçmişte olduğu gibi!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!