Övenler tekmeliyor

Güncelleme Tarihi:

Övenler tekmeliyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2006 00:58

FENERBAHÇE’nin antrenörü Christoph Daum, Almanya’nın "Die Welt" gazetesine yaptığı açıklamasında geleceğiyle ilgili yine net ifadeler kullanmadı.

Daum, Beşiktaş’la aldığı beraberlik sonrası Türk basının bir kısmı "Fenerbahçe şampiyonluğu yitiriyor" gibi haberlerle yeniden üzerine gelinmesinden artık rahatsız olmaya başladığını söyledi.

Alman teknik adam, "Aslında basının bu tür davranışlarına alıştım. Bugün seni yere göğe sığdıramayan, yarın tekmeliyor. Ancak, itraf etmeliyim ki, bu durumlar artık beni rahatsız ve huzursuz etmeye başladı. Ayrıca bu durum beni daha sık düşünmeye yönlendiriyor" dedi.

Sözleşmem var

Schalke 04’te teknik direktör adayları arasında gösterilmesinin kendisini sevindirdiğini belirten Daum sözlerini şöyle sürdürdü: Schalke gerçekten çok ilginç bir kulüp. Ancak, Fenerbahçe ile 2007 yılına kadar sözleşmem var. Ben de bu anlaşmamı tam olarak yerine getirmek istiyorum. Bu kulüple hedeflerim var. Beni rahat bırakırlarsa bu hedeflerime ulaşmak isterim.

Daum, Almanya Futbol Federasyonu’nun milli takım antrenörü Klinsmann’ın isteğinin tam aksine Matthias Sammer’i kadroya alması konusuna da değinerek, "Mathias Sammer aslında masa başında oturacak bir kişiliğe sahip değil. O bir antrenör. Federasyon Sammer’i Dünya Kupası sonrası görevleri için düşünüyordur" dedi.

Daum, gazetecinin "Yani Klinsmann’ın istifası sonrası yerine o mu getirilir?" sorusunu ise "Bunu siz öyle yorumluyorsunuz. Ben ise bu sözünüzü öyle ortada bırakıyorum" diyerek yanıtladı.

Tam kadro çalıştılar

FENERBAHÇE, Kayserispor maçının hazırlıklarını dün tam kadro ile yaptı. Milli futbolcuların da katılımıyla gerçekleşen akşam antrenmanından önce bir konuşma yapan teknik direktör Christoph Daum, Kayseri maçının önemine dikkat çekerek, "Bu maçı kazanmak zorundayız. Artık puan kaybına tahammülümüz yok. 3 puanla dönerek yeni bir seri başlatmalıyız" dedi.

Daum çift kale çalışmasında karma onbirleri oynatarak, yarın oynanacak Kayserispor maçı öncesinde muhtemel onbirini sakladı. Sarı lacivertli futbolcular tempolu geçen maçta oldukça hırslı göründü.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!