Otobanda gibiydim

Güncelleme Tarihi:

Otobanda gibiydim
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2002 01:35

Göztepeli Göksel, ‘G.Saray’ın sol kanadını otoban gibi kullandım’ dedi. G.Saray'ın hem sol kanadını felç eden, hem de Tayfun ve Mustafa Özkan'ın attığı gollerin pasını veren Göztepe'nin ‘‘kunduz’’ lakaplı'' futbolcusu Göksel Akıncı, ‘‘Sanki otobanda gibiydim’’ dedi.

25 yaşındaki futbolcu, İstanbul Büyükşehir Belediyespor antrenörü Ali Osman Renklibay'ın, çimleri yara yara gittiği için kendisine ‘‘kunduz’’ lakabını taktığını belirtti. Göksel, şöyle konuştu:

‘‘Rıza Çalımbay döneminde bana verilen fırsatları iyi kullanamadım. Ümit Kayıhan, Mustafa Özkan'ı forvete çekip, beni sağ kanatta oynatınca kendime olan güvenimi yeniden kazandım. G.Saray maçında kendimi motoru açılmış yeni bir araba gibi hissettim. Sol kanadı otoban gibi kullandım. Her attığım sprintten sonra daha istekli oynamaya başladım. G.Saray'ın üzerine ölü toprağı serpilmiş gibiydi. Sabaha kadar oynasak, G.Saray'ın bize gol atması imkansız gözüküyordu. Maçtan sonra babam telefon etti ve kutladı. Benimle gurur duyduğunu söylerken ağlıyordu. Ben de çok duygulandım. En kısa zamanda köyüme gidip, babamın elini öpeceğim.’’
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!