Otelin garsonu rakibimiz!

Güncelleme Tarihi:

Otelin garsonu rakibimiz
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2013 00:47

Türkiye’nin Brezilya’daki finallere gidebilmesi için kalan maçlarını kazanmasının yanısıra Hollanda’nın da Macaristan ve Romanya’yı mağlup etmesi şart... Millilerimizin, bu akşam Andorra ile oynayacağı mücadele saat 20:15'te başlayacak... Türkiye ile Andorra arasındaki maç öncesi ev sahibi ekibin kadrosunda yer alan Edu Peppe’nin milli takımın kamp yaptığı otelde garson olarak çalışması dikkat çekti. Sadece bir profesyonel futbolcusu (Marc Vasel) bulunan Andorra Milli Takımı’nın oyuncularından Edu Peppe’nin, A Milli Takım’ın konakladığı Andorra Park Otel’de çalıştığı öğrenildi.

Haberin Devamı

2014 Dünya Kupası şansını zora sokan Türkiye, azalan umutlarını yeşertmek için önce Andorra sonra da Macaristan önünde üç puan kovalayacak. D Grubu’nda yer alan Milliler, Andorra ile Communal Stadı’nda saat 20.15’te karşı karşıya gelecek. NTV’den yayınlanacak mücadeleyi Litvanyalı Nerijus Dunauskas yönetecek.

HERŞEY EN İYİ İKİNCİ OLMAK İÇİN

Geride kalan 4 maçta sadece 3 puan alan Türkiye’nin kalan 6 maçını da kazanmaktan başka çare yok. Ama Türkiye’nin bütün maçlarını kazan-ması da yetmeyebilir. Çünkü millilerin, aynı zamanda 9 grubun bulunduğu Avrupa’da da en iyi ikincilerde 8 takım arasına girmesi gerekiyor. 9 grubun lideri 2014’e doğrudan giderken. 9 gruptan en iyi 8 ikinci takım da play-off maçı oynayacak.

Otelin garsonu rakibimiz

Haberin Devamı

HERKESİN KADERİ HOLLANDA’NIN ELİNDE

Türkiye, ikincilik için Macaristan ve Romanya ile çekişiyor. Üç takımın da Andorra ve Estonya maçlarını kayıpsız atlacağı varsayılırsa üç ekibin birbirleri ve Hollanda ile oynayacakları maçlar kaderlerini belirleyecek. Türkiye’nin grupta 2. olması için Hollanda’yı yenmesi, Romanya-Macaristan’ın berabere kalması en iyi senaryo.

Avcı: Finallere gideceğiz

MİLLİ Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı, dün düzenlediği basın toplantısında “Finallere gideceğiz” dedi. Avcı, “2013’teki ilk resmi maçımız olacak. İki maça odaklandık, tamamen altı puana hedeflendik. Umarım play-off’u bu oyuncu gurubuyla yakalarız” dedi.

Erkan Zengin’e eleştiri

ABDULLAH Avcı, Eskişehirsporlu Erkan Zengin’in İsveç Milli Takımı’nı tercih etmesiyle ilgili, “Biz kendi isteğiyle Türk vatandaşlığı işini halledip, Türk pasaportu çıkardık. Her şey hazırdı. Ancak kendisi, ‘Babam böyle istiyor’ diyerek son dakikada İsveç Milli Takımı’nı tercih etti” dedi.

TÜRKİYE 2014’E NASIL GİDEBİLİR

1. SENARYO

· Türkiye bütün maçlarını kazanacak.
· Hollanda, Romanya ve Macaristan’ı mağlup edecek.
· En iyi 8 ikinci takım arasına girecek.
· Play-off turunda rakibini eleyecek.

Haberin Devamı

*Bu senaryoda Türkiye 21 puanla gruptan ikinci olarak çıkacak.

2. SENARYO

· Türkiye Hollanda hariç bütün maçlarını kazanacak.
· Hollanda, Romanya ve Macaristan’ı mağlup edecek.
· Romanya ve Macaristan da birbirleriyle iki maçta da berabere kalacak.
· En iyi 8 ikinci takım arasına giren Türkiye, play-off turunda rakibini eleyecek.

*Bu senaryoda Türkiye grubu 18 puanla tamamlayacak ama bu kendisini iyi ikinciler arasına sokamayabilir.

Bilet krizi yaşanıyor

Andorra, TFF’ye 100 bilet ayırırdı. Ancak TFF, 200 kişilik talepte bulundu. Bunun üzerine Andorralı yöneticiler, kalan 100 kişinin maçı koltuksuz alandan izleyebileceklerini söyledi.

MİLLİLER FARK PEŞİNDE

Haberin Devamı

ANDORRA: Gomes, Renom, Vieira, Lima, Nicolas, Diaz, Vales, Pujol, Roncero, Silva, Moreira
TÜRKİYE: Onur, Gökhan, Bekir, Semih, Hasan Ali, Kerim, Nuri, Selçuk İnan, Arda, Umut, Burak

Andorra’nın kadrosundaki garson!

Türkiye ile Andorra arasında oynanacak Dünya Kupası eleme maçı öncesi ev sahibi ekibin kadrosunda yer alan Edu Peppe’nin milli takımın kamp yaptığı otelde garson olarak çalışması dikkat çekti.
Sadece bir profesyonel futbolcusu (Marc Vasel) bulunan Andorra Milli Takımı’nın oyuncularından Edu Peppe’nin, A Milli Takım’ın konakladığı Andorra Park Otel’de çalıştığı öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!