Osieck umutlu

Güncelleme Tarihi:

Osieck umutlu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 1997 00:00

Haberin Devamı

Kocaelispor Teknik Direktörü, Almanya kampında futbolcuların performasının kendisini sevindirdiğini, hem lig hem de Avrupa'da başarıyla mücadele edeceklerini söyledi.

Kocaelispor yeni sezon hazırlıklarını Almanya kampıyla sürdürürken, yeşil siyahlıların teknik direktörü Osieck takımının sergilediği performanstan memnun olduğunu söyledi. Osieck, ‘‘Ligde şampiyonluğu zorlarken, Avrupa'da da başarılı sonuçlarla Türkiye'nin gururu olacağız’’ dedi. Oynadığı 4 hazırlık maçından üçünü kazanırken, birinde berabere kalan yeşil siyahlıların sezona iyi bir başlangıç yapacağına değinen Alman çalıştırıcı, ‘‘Şu anda tam olarak hazır değiliz. Bir takım eksiklikler var. Ancak sezon açılışına kadar bunları da tamamlayacağız. Bomba gibi bir Kocaelispor gelecek. Bu takım bu sezon büyük işler başaracak’’ diye konuştu.

Moshoeu, Turan ve Mirkoviç'in hafif sakatlıkları bulunduğunu ancak kısa sürede iyileşeceklerini belirten Osieck, Bülent'in de hızla düzeldiğini, sezon başlayana kadar hazır hale geleceğine değindi. Alman çalıştırıcı, sezona eksiksiz ve sorunsuz girmek istediklerini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!