"Öncelikli hedef gruptan çıkmak"

Güncelleme Tarihi:

Öncelikli hedef gruptan çıkmak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2014 11:47

Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı oyuncusu Marcus Böhme, DenizBank CEV Erkekler Şampiyonlar Ligi'nde öncelikle gruptan çıkma hedefine odaklandıklarını ifade etti.

Haberin Devamı

E Grubu'ndaki ilk maçında geçen sezonun İtalya şampiyonu Cucine Lube'yi 3-2 yenerek, ligi galibiyetle başlayan sarı-lacivertli takımın bu sezon kadrosuna kattığı Alman oyuncu, "Devler Ligi"ndeki mücadeleyi ve ilk kez forma giydiği Türkiye'deki izlenimlerini anlattı. Şampiyonlar Ligi'nde maçların çok zorlu geçtiğini ifade eden Böhme, "Mutlaka gruptan çıkmak istiyoruz. Öncelikli hedefimiz gruptan çıkmak. Ondan sonra da nerelere ulaşabileceğimize bakacağız" dedi.

"Türkiye harika bir ülke, insanlar voleybol aşığı"

Türkiye'yi 'harika bir ülke' şeklinde değerlendiren Böhme, "Burada insanlar voleybol aşığı. Almanya gibi değil, Almanya'dan çok farklı. Kulüp atmosferi harika. Burada tahmin edebileceğiniz, istediğiniz her şey var. Herhangi bir şekilde müzakere etmeniz gereken bir şey yok. Kulüp zaten her türlü imkanlara sahip" diye konuştu. Takıma uyum sağladığını dile getiren Böhme, arkadaşlarının daha ilk günden kendisini çok sıcak karşıladığını söyledi.

Takım arkadaşlarının gösterdiği ilginin uyum sürecini çabuk atlatmasına katkı sağladığını anlatan Böhme, "Beni burada harika karşıladılar. Bütün arkadaşlarım daha ilk günden çok sıcaktı. Umarım böyle de devam eder" ifadelerini kullandı.

"En iyi orta oyuncu"

Sarı-lacivertli voleybolcu, geçen ay Polonya'da düzenlenen Dünya Erkekler Voleybol Şampiyonası'nda "En iyi orta oyuncu" seçildi. Kariyerinde bir Avrupa Ligi ve iki Almanya şampiyonluğu, bir de Almanya Kupası bulunan Böhme, Polonya'daki şampiyonada ülke milli takımıyla dünya 3'üncülüğü başarısını da yaşadı. Böhme, sarı-lacivertli takımın Şampiyonlar Ligi'nde Cucine Lube'yi 3-2 yendiği zorlu mücadelede 10 sayıyla mücadele ederek, galibiyete önemli bir katkı yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!