Ölü hakeme görev

Güncelleme Tarihi:

Ölü hakeme görev
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 1997 00:00

Haberin Devamı

Böylesine de pes doğrusu... 12 Temmuz tarihinde hakem arkadaşı Polat Tekin'le birlikte geçirdiği trafik kazasında vefat eden hakem Gökhan Keçelioğlu'na ''yaşıyor'' zannedilerek önceki gün Çakmak Stadı'nda oynanan Ümraniye-Sultanbeyli İstanbul Birinci Amatör Küme maçında görev yazıldı.

isimler karıştı

Görevi veren İstanbul Amatör Küme Hakem Atama Sorumlusu Erdoğan Kulaksız, ‘‘Bize gelen haberde Gökhan'ın yaralı, Polat Tekin'in ise öldüğü söylenmişti. Biz de bu haberlere dayanarak Gökhan'a Ümraniye-Sultanbeyli maçında görev yazdık. ?’’ dedi.

Futbolcuya görev

Bu yetmezmiş gibi aynı maçta görevlendirilen iki hakemin daha gelmemesi olayı iyice karıştırdı. Maça gelen tek yan hakem Murat Şahin, ortaya geçerken, görevli olmayan Oktay Muhammet Gümüş evinden çağrıldı. Çakmaksporlu futbolcu Murat Çakmak da yan hakem oldu.

Bir hata daha

Maçın 5. dakikası oynanırken, klasman hakemlerinden Cahit Kuran'ın tesadüfen stada geldiği öğrenilince, Kuran hemen yan hakemliğe geçirildi. Komite bir hata daha yaparak geçtiğimiz hafta oynanan Paşabahçe-Ş. Yıldız Birinci Amatör Küme maçında hakem Çağdaş Güleç'e bu maçta görev yazdı.

BÖYLE HATA OLUR MU?

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün yayınladığı bültende, üç ay önce vefat eden hakem Gökhan Keçelioğlu'na yedek hakem olarak görev verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!