Oliveira'ya 11 milyon

Güncelleme Tarihi:

Oliveiraya 11 milyon
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2008 00:00

İspanya'da bulunan Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat ve yönetici Haldun Üstünel, Real Zaragoza'ya rest çeken Brezilyalı golcü için kesenin ağzını açtı. Geri sayıma başladı.

G.SARAY'da Ricardo Oliveira inadı...Sarı kırmızılı yönetim Brezilyalı golcüyü kadrosuna katmak için kesenin ağzını açtı. 6 gündür İspanya'da bulunan Haldun Üstünel'in ardından başkan Adnan Polat'ın da transferi sonlandırmak için önceki gün bu ülkeye gitmesi üzerine, sarı kırmızılıların Oliviera için Real Zaragoza Kulübü'ne tam 11 milyon Euro'luk teklif yaptığı ifade edildi.

Özellikle Polat'ın da İspanya'da yönetici Haldun Üstünel ile birlikte bu transferi bitirmek için büyük bir çaba harcadığı ifade edildi. Brezilyalı futbolcunun ise Zaragoza'nın 11 milyon Euro'luk teklifine 'evet' demesi halinde Türkiye'ye geleceğini Polat ve Üstünel'e bildirdiği belirtildi.

Bu arada Oliveira'nın İspanya 2.Ligi'nde mücadele edecek olan kulübü ile köprüleri attığı ve takımının sağlık kontrollerine katılmayarak, kulüpten ayrılmak istediğini net bir şekilde dile getirdiği ifade edildi.

Öte yandan Galatasaray'ın menajerleri ile sorun yaşadığı için resmi imza attıramadığı Charles Itandje'nin işini de bitirmek üzere olduğu kaydedildi.

Itandje'nin Almanya'daki kampa katılmasının beklendiği belirtildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!