Oliveira F.Bahçe’ye gelmek istemiyor

Güncelleme Tarihi:

Oliveira F.Bahçe’ye gelmek istemiyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2006 15:50

Real Betis kulübünün Oliveira’ya Fenerbahçe’ye kiralık olarak vereceğiz açıklamasına Brezilyalı futbolcu sert cevap verdi. "Beni zorla istemediğim bir kulübe kimse satamaz."

Fenerbahçe 100. yılında kadrosuna katmak için büyük uğraş verdiği Real Madrid’te forma giyen Roberto Carlos trasferinde yaşadığı şokun ikincisini Oliveira’da yaşamak üzere. İspanya’nın Real Betis takımında oynayan Ricardo Oliveira, Sevilla gazetesine yaptığı açıklamada, Betis’in kendisini zorla Fenerbahçe’ye satmak istediğini belirterek, buna sonuna kadar karşı çıkacağını söyledi.

Oliveira açıklamasında Real Betis kulübü ile bazı problemler yaşadığının altını çizerek, "Tek hedefinin bu problemleri çözerek futbol hayatına yeniden İspanya’da devam etmek olduğunu kaydetti. Betis ile 2011 yılına kadar sözleşmesi olduğunu hatırlatan Oliveira başkanla konuşup takımda kalmak istediğini ileteceğini ortada bir sorun varsa bun varsa bunu çözmeye çalışacağını" kaydetti.

Brezilyalı sol ayak Oliveira, Diario sevilla gazetesinde yeralan ropörtajında gazetecinin Fenerbahçeye gitmek istiyor musun? yönündeki bir soruya verdiği cevapta, "Doğrusunu söylemek gerekirse bu transfer bana pek cazip gelmiyor, gönlüm Betis’den yana, ben Fenerbahçe’ye gitmemek içın elimden gelen gayreti göstereceğim ancak son söz başkanındır"dedi.

Bu arada Diario Sevilla gazetesi başta teknik direktör Javier Irureta olmak üzere çok sayıda yönetim kurulu üyesi ve taraftar Oliveira’yı satmak isteyen kulübün en büyük hissadarlarından eski başkan Manuel Ruiz de Lopera’ya isyan bayrağı astı. Eski başkan Lopera’nın ben böyle disiplinsiz bir futbolcuyu kulüpte istemiyorum derhal Fenerbahçe’ye satın talimatı verdiği Oliveira için yeni bir şans isteyen yönetim kurulu üyeleri ve teknik direktör ispanyol basınına yaptıkları açıklamalarda bu futbolcunun Real Betis’de kalması içın ellerinden gayreti göstereceklerini belirttiler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!