Olin Edirne'ye yeni sponsor geldi

Güncelleme Tarihi:

Olin Edirneye yeni sponsor geldi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2012 14:04

Metro Turizm, Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Olin Edirne ile ulaşım ve forma sponsorluğunu içeren sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

Metro Turizm'den yapılan yazılı açıklamaya göre, sponsorluk anlaşması şirketin yönetim merkezinde, Metro Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve CEO'su Ertan Çakır, Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Sevgi Mert, Metro Turizm Genel Müdürü Şenol Ayyıldız ve Olin Basketbol Kulübü Başkanı Vedat Kumuşoğlu'nun katıldığı törenle imzalandı.

Metro Holding CEO'su Ertan Çakır, Metro Holding ve Metro Turizm'in kuruluşundan bu yana spor ve sporcuya hep destek verdiğini belirterek, spora katkılarının süreceğini bildirdi.

Olin Edirne'nin kısa sürede çok hızlı bir grafik çizerek önemli başarılar elde ettiğini kaydeden Çakır, “Bir anlamda Edirne halkının da sembolü haline geldi. Daha kalıcı ve ses getiren başarılar elde edebilecek potansiyele sahip olduğuna yürekten inanıyoruz. Olin Edirne'ye bu sezon ve sonrası için başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kulüp Başkanı Kumuşoğlu da destek için teşekkür ederek, güç kazandıklarını, hedeflerinin ligde ve kupada iyi sonuçlar elde ederek üst sıralarda yer almak olduğunu vurguladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!