Olin Edirne veda yemeğiyle sezonu noktaladı

Güncelleme Tarihi:

Olin Edirne veda yemeğiyle sezonu noktaladı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2011 11:06

Beko Basketbol Ligi'nde play-off çeyrek final mücadelesi veren Olin Edirne, düzenlenen “Veda Yemeği” ile 2010-11 sezonunu noktaladı.

Haberin Devamı

Yemeğe teknik ve idari heyet, tüm oyuncular, yönetim kurulu üyeleri ve eşleri katılırken Kulüp Başkanı Dr. Turhan Gazioğlu ve Ana sponsor Edirne Yağ Sanayi Genel Müdürü M.Edip Ağaoğulları ve eşi Funda Ağaoğulları da yemekte yer aldılar.

Neşe içinde geçen, yemekte barkovizyondan Banvit-Galatasaray Cafe Crown maçı izlendi.

Gecenin ilerleyen saatlerinde önce kulüp başkanı Op.Dr. Turhan Gazioğlu sonra da kulüp ana sponsoru Edirne Yağ Sanayi Genel Müdürü M.Edip Ağaoğulları birer konuşma yaptılar.

Başkan Gazioğlu çok başarılı bir sezon geçirildiğinin altını çizerek, "Çok başarılı bir sezon geçirdik. Bize, ligdeki daha ilk senemizde alınan başarılı sonuçlarla büyük bir mutluluk yaşatan başta antrenörümüz Gökhan Taştimur ve ekibine ve tüm oyuncularımıza teşekkürü borç biliyorum ve bu başarıda emeği geçen herkesi tek tek kutluyorum. Son dört yıldır bizden desteklerini esirgemeyen Edirne Yağ Sanayi Genel Müdürü M.Edip Ağaoğulları’na da ayrıca teşekkür ediyorum. Bu destrek olmasaydı, bugün başarıları alkışlanan ve bize büyük bir mutluluk yaşatan Olin Edirne gerçeği de olmayacaktı. Bu gece aramızda olmasalar da sezon boyunca gerek iç saha maçlarımızda gerekse deplasmanlarda takımımızı hiç yalnız bırakmayan o muhteşem taraftar topluluğumuza da ayrıca teşekkürlerimizi iletiyorum. Önümüzdeki sezonlarda da başarılarımızın artarak devam etmesi temennisi ile herkese hoşça vakit geçirmesini diliyorum" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Edirne Yağ Sanayi Genel Müdürü M.Edip Ağaoğulları da alınan başarılı sonuçlardan ötürü ana sponsor olarak büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, “Ana sponsoru olduğumuz Olin Edirne basketbol takımımızın almış olduğu başarılı sonuçlar şirketimiz bünyesinde de sevinç ve takdirle karşılandı. Bu başarılı sonuçlardan ötürü başta koçumuz Gökhan Taştimur ve ekibine sonra tüm oyunculara ve yönetim kurulana tebrik ve teşekkürlerimi iletiyorum. Play-off çeyrek finalde bir üst tura geçebilme şansımız bazı nedenlerden dolayı gerçekleşmemiş olsa da gelinen nokta gurur vericidir. Önümüzdeki sezon hem ligde, hem de Avrupa Kupaları’nda takımımızın yine başarılı sonuçlar alacağına inancım tam. Emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyor iyi eğlenceler diliyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

Konuşmalardan sonra tüm oyuncular için hazırlanan şiltler Başkan Gazioğlu ve Ana sponsor M.Edip Ağaoğulları tarafından tek tek oyunculara verildi. Sezonun başarılı ismi Renaldas Seibutis’in şilti, yemekten bir gün önce ülkesi Litvanya’ya dönmek zorunda kaldığı için vatandaşı Vidas Ginevicius’a verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!