Olin Edirne transferi kapatmadı

Güncelleme Tarihi:

Olin Edirne transferi kapatmadı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2013 13:04

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Olin Edirne'nin Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Kumuşoğlu, "Önümüzdeki hazırlık dönemini en iyi şekilde değerlendirip sezona başlamak istiyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Kumuşoğlu yaptığı açıklamada, fikstür çekimi yapılan Beko Basketbol Ligi 2013-2014 sezonunun, tüm takımlara hayırlı olmasını diledi. Sezon hazırlıklarını sürdürdüklerini belirten Kumuşoğlu, iyi bir sezon geçireceklerine inandığını ifade etti. Transfer çalışmalarının devam edeceğini aktaran Kumuşoğlu, "Henüz transfer dönemini kapatmadık. Hocamızın ileteceği raporlar doğrultusunda transferi düşünebiliriz. Önümüzdeki hazırlık dönemini en iyi şekilde değerlendirip sezona başlamak istiyoruz" diye konuştu.

Kumuşoğlu, bu sezon tribün desteğinin kendileri için son derece önemli olacağını belirterek, taraftarlardan maçlara yüksek katılım göstermelerini istedi. Kombine kart satışlarının da devam ettiğini bildiren Kumuşoğlu, "Satışlardan son derece memnunuz. Zaten Edirne halkı basketbolu ve Olin Edirne'yi çok seviyor. Taraftarlarımızın geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi bu sezon da tribünleri dolduracağına inanıyoruz" ifadelerini kullandı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!