Olimpiyatlardan kısa haberler

Güncelleme Tarihi:

Olimpiyatlardan kısa haberler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2012 23:12

Haberin Devamı

Hazal’a piyango

OLİMPİYATIN 15 yaşındaki altın madalyalı yüzücüsü Litvanyalı Ruta Meilutyte’nin çalıştırıcısı Jon Rudd  yüzücümüz Hazal Sarıkaya’ya antrenörlük teklifinde bulundu. Teklifi kabul eden Hazal eğitim ve spora İngiltere’de devam edecek.      

Halterde feci sakatlık

Güney Koreli haltercilerden Jaehyouk Sa, olimpiyatlarda 162 kiloluk ağırlığı kaldırmaya çalışırken kötü bir sakatlık yaşadı. 77 kiloda rekor sahibi olan Güney Koreli sporcu 162 kiloyu denerken dirseği bu ağırlığa dayanamadı ve dışa doğru büküldü.

Phelps rövanşı vermedi

YÜZME erkekler 100 metre kelebek elemelerinde Michael Phelps, Sırp rakibi  Milorad Cavic’i yine geçti. 2008 Olimpiyatları’nda saniyenin yüzde 1’i farkla Cavic’i geçip altına uzanan Phelps böylece rövanşı vermemiş oldu.

Haberin Devamı

Çinliler özür diledi

ÇİN’in Badminton takımı baş antrenörü Li Yongba, maçlarını bilerek kötü oynayan sporcularının diskalifiye olmasının ardından özür diledi. Diskalifiye olan Çinli sporcu Yu Yang ise sporu bırakacağını açıkladı.

Azarenka yarı finalde

TENİSTE kadınların favori isimlerden Belarus Victoria Azarenka, Alman Angelique Kerber’i, erkeklerde de Büyük Britanyalı Andy Murray İspanyol rakibi Nicolas Almagro’yu 2-0’lık sonuçla yenerek yarı finale kaldı. Azarenka ile Serena Williams yarı finalde eşleşti.

Halatta asılı kaldı

OLİMPİYATLARDA kürek takımının zaferini kutlamak isteyen Londra Belediye Başkanı Boris Johnson bir anda günün konusu oldu. Victoria Park’ta düzenlenen kutlama töreninde eğlence halatına çıkan ve 45 metre yükseklikten elinde İngiltere bayrağıyla aşağıya doğru kaymaya başlayan Johnson, inişe 20 metre kala asılı kaldı.  Kurtarma ekipleri Johnson’u aşağıya indirdi. - Koray DURKAL

Çınar ikilisi 18. sırada

MİLLİ yelkenciler Deniz Çınar ve Ateş Çınar, erkekler 470 sınıfında ilk yarışı 12, ikinci yarışı 23. sırada bitirdi. Çınar ikilisi, iki yarış sonunda genel klasmanda 35 puanla 18. sırada bulunuyor. Genel klasmanda Büyük Britanyalı Luke Patience ve Stuart Bithell’in 1 puanla ilk sırada bulunduğu mücadeleye, bugün yapılacak yarışlarla devam edilecek.

Haberin Devamı

Acı içinde yarışacak

LONDRA’da ülkemizi cirit atmada temsil edecek olan milli sporcu Fatih Avan, İngiltere’ye gitti. Dizindeki sakatlığı nedeniyle gecikmeli olarak Londra’ya uçan Avan, “8 Ağustos’ta yarışacağım. Doktorum ‘Acın olacak ama ciriti atarsın’ deyince, ağrılarımın arkasına sığınmadım. Şanlı bayrağımızı dalgalandırmak için elimden geleni yapacağım” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!