Olayları bu hareket başlattı

Güncelleme Tarihi:

Olayları bu hareket başlattı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2009 00:00

Fenerbahçe Ülker bencinin arkasında oturan bir kadın taraftar, Galatasaraylıların tepkisine tahrik edici el hareketi yapınca ortalık karıştı.

Haberin Devamı

Fenerbahçeli çocuk salondan atıldı      

Çıkan olaylardan fotoğraflar      

İşte çıkan olayların görüntüleri / WEB TV

Müthiş maçtan fotoğraflar   

ABDİ İpekçi Salonu bir kez daha çirkin olaylara sahne oldu. Peki ne oldu da olaylar bu kadar büyüdü. Fenerbahçe Ülker bencinin arkasında oturan bir kadın taraftar, emniyet amirinin, “Ortam gerildi. Sizi buradan çıkaralım” uyarısına, “Çıkmıyorum. Maçın bitmesine 1 dakika var” diye cevap verdi. Bu arada arka bulunan Galatasaraylı taraftarlar, “Çık buradan” diye bağırdı. Kadın seyirci de bağırmalara tahrik edici el hareketiyle cevap verince, olaylar patlak verdi.

/images/100/0x0/55eb3bbcf018fbb8f8b3f187

Kinsey kızdı, yumruk atı

Görevliler taraftarı apar topar salondan çıkardı, bu sefer sahaya giren sarı kırmızılı taraftardan biri, Kinsey’e vurdu. Koç Bogdan Tanjevic oyuncularına soyunma odasına gitmelerini söyledi. Oyuncular soyunma odasına giderken, Kinsey, G.Saraylı bir taraftara yumruk attı.

Daha sonra salonda anons yapılarak, saha kenarındaki koltuklar boşaltıldı. Buralara çevik kuvvet ekipleri yerleştirildi. Karşılaşma yaklaşık 40 dakika aradan sonra yeniden başladı.

KİNSEY’E SALDIRDI

Sahaya giren iki sarı kırmızılı taraftardan biri, Fenerbahçeli Kinsey’e vurunca, çok sinirlenen Kinsey taraftarın arkasında koşarak vurmaya çalıştı, ancak araya girenler ABD’li oyuncuyu sakinleştirmeye çalıştı. Kinsey de soyunma odasına gidince, bir taraftara yumruk attı.

Rekabet değil rezalet

FENERBAHÇE Ülker Şube Direktörü Nedim Karakaş, olaylara büyük tepki göstererek, “Bu yaşananlara rezalet demek daha doğru olacak. Benchte oyuncu döven taraftar görmedim. MHK bu rezaleti nasıl temizleyecek, bakalım. Ama Galatasaray yöneticileri, en ufak bir müdahalede bulunmadılar” dedi.
/images/100/0x0/55eb3bbcf018fbb8f8b3f189

Yiğit Şardan: Kadının hareketi taraftarı gaza getirdi

Seyirci ölçülü takımını destekliyordu. F.Bahçe bencinin arkasındaki bir kadın el kol hareketi yaptı. Tribünlerde etkilenip gaza gelenler oldu. Olaylar geçen seneki olaylardan daha çabuk kontrol altına alındı. F.Bahçeli oyuncu sahadan çıkarken bir seyirciye yumruk attı. Bunlar nasıl sporcu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!