Oktay'a özel görev

Güncelleme Tarihi:

Oktaya özel görev
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 1997 00:00

Haberin Devamı

Beşiktaş Teknik Direktörü Toshack, Paris Saint Germain maçında galibiyetin anahtarı olarak gördüğü golcü futbolcuyla görüşüp, ‘‘Maç boyunca koşacak ve defansı dağıtacaksın. Kazanmamız sana bağlı’’ dedi...

Özel olarak görüştü

Beşiktaş Teknik Direktörü Toshack, Şampiyonlar Ligi'nde Paris Saint Germain'i devireceklerini belirtirken, yarınki maça Oktay'ı özel olarak hazırlıyor. Galli çalıştırıcı, dün Fulya'daki antrenmanda golcü futbolcu ile çalışma öncesi 15 dakikalık bir toplantı yaparak, çeşitli uyarılarda bulunup, taktik verdi.

Galibiyet sana bağlı

Toshack, Oktay'a ‘‘Bu maç senin için büyük sınav olacak. 90 dakika boyunca sahada koşacak ve PSG defansını dağıtacaksın. Hem orta alanda hem de forvette kesinlikle hata yapmanı istemiyorum. Bu maçta galibiyet sana bağlı. Taktiğimizi en iyi şekilde uygulayacaksın’’ dedi. Toshack, Ertuğrul ve Salih'i de antrenman sonrası özel olarak çalıştırdı.

Ertuğrul yenileniyor

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Ertuğrul, kulüp doktorları Gökhan Metin ve Bülent Bayraktar tarafından özel bakım programına alındı. Çapa Sporcu Sağlık Merkezi'nde 10 gün süre ile kontrol altına alınan Ertuğrul tepeden tırnağa kontrolden geçiriliyor.

Sezon başından Mehmet'e de aynı kontrolün yapıldığını ifade eden Dr.Gökhan Metin ‘‘Ertuğrul'un yemesi, içmesi, uykusu, sporu, seksi herşeyi kontrol altına alınıyor. Vücudu normal sporcu bünyesini ulaştığında futbol sahalarında fırtına gibi esecek’’ dedi.

PSG maçına süper prim

Beşktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde Paris Saint Germain ile yapacağı maçın galibiyet primi 1'er milyara çıktı. Yönetim , futbolculara P.St.Germian karşısında galip gelmesi halinde 500'er milyon lira verirken eski Asbaşkan Turgay Ciner de 500'er milyon prim vereceğini açıkladı. Yönetim Kurulu, futbolculara Kayserispor yenilgisi nedeniyle ceza verilmeyeceğini de açıkladı.

Seba'dan PSG'ye yemek

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde yarın karşılaşacağı Fransız rakibi Paris Saint Germain bugün İstanbul'a geliyor. Bu akşam İnönü Stadı'nda antrenman maçı yapacak olan Fransız ekibinin yöneticilerine Beşiktaş Kulübü Başkanı Süleyman Seba tarafından yemek verilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!