Oktay-Löbe şov

Güncelleme Tarihi:

Oktay-Löbe şov
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2001 00:00

Haberin Devamı

Antalya kampında iki hazırlık maçı yapan Trabzonspor, Kasımpaşaspor'u 7-1, Mersin İdman Yurdu'nu da 6-4 yenerken, Oktay ve Löbe rakip filelere gol yağdırdılar.

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Trabzonspor, dün 2.Lig takımlarından Kasımpaşa ve Mersin İdmanyurdu ile oynadığı özel maçları kazanırken, Oktay ve Löbe attıkları gollerle dikkat çektiler.

Bordo mavili takım, Sol Selin Oteli'nin sahasında oynadığı maçların ilkinde, Kasımpaşaspor'u 7-1 yendi. Karşılaşmada, Metin (Dk.60 Ufuk), Nikolovski (Dk.41 Yanchev), Güngör, Tamer (Dk.41 Jarko), Volkan (Dk.41 Erman), Erhan, Zafer (Dk.41 Hami), Ramazan (Dk.25), Orhan, Murat, Löbe'den oluşan bir kadroyla mücadele eden Trabzonspor, çok üstün bir futbol sergiledi. Trabzonspor'u farka taşıyan golleri Löbe (3), Güngör, Orhan, Jarko, Murat atarken, Kasımpaşa'nın tek sayısı Can'dan geldi.

Trabzonspor, Mersin İdman Yurdu ile oynadığı ikinci maçı da 6-4 kazandı. Bordo mavili takım bu maçta, Milosevski (Dk.70 Ufuk), Abdulkadir, Nikolovski (Dk.41 Güngör), Tamer (Dk.58 Erman), Gökdeniz, Nesim, Yanchev, Iwan (Dk.41 Zafer), Oktay, Lange (Dk.54 Hami)'den oluşan kadroyla mücadele etti. Çekişmeli geçen maçta Trabzonspor'un gollerini Oktay (4), Gökdeniz, Erman attı. Mersin İdman Yurdu'nun gollerini ise İsmet (2), Tarkan ve Zeynel kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!