Okocha 6.5 trilyon

Güncelleme Tarihi:

Okocha 6.5 trilyon
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 1998 00:00

Haberin Devamı

Dünya Kupası'nın en iyi futbolcuları arasında gösterilen Fenerbahçe'nin yıldızı için resmi bir teklif gelmediğini açıklayan Abdullah Kiğılı, ‘‘25 milyon dolar veren çıkarsa, teklifi düşünürüz’’ dedi.

İsteyen çıkmadı

Fenerbahçe Basın Sözcüsü Abdullah Kiğılı, Nijeryalı Okocha'nın fiyatının 25 milyon dolar (yaklaşık 6.5 trilyon lira) olduğunu açıkladı. Kiğılı, Dünya Kupası'nda Nijerya Milli Takımı formasını giyen ve sergilediği futbolla Avrupa kulüplerinin gözdesi olan Okocha için henüz resmi bir teklif almadıklarını söyledi.

Yönetim karar verir

Nijerya Milli Takımı'nın ikinci turda Danimarka'ya farklı yenilerek Fransa 98'den elenmesine rağmen yıldızı parlayan ve futbol otoriteleri tarafından şampiyonanın en iyi oyuncuları arasında gösterilen Okocha için resmi bir teklif gelmesi halinde F.Bahçe Yönetimi'nin toplanacağını belirten Abdullah Kiğılı şöyle konuştu:

‘‘Okocha bizim en iyi futbolcularımızdan. Dünya Kupası'ndaki performansı bizi de memnun etti. Avrupa'dan talibi çıkması da doğal. Okocha'nın fiyatı 25 milyon dolar. Bu parayı verecek olan kulüpler bize gelip resmi teklifte bulunursa yönetim kurulu toplantısında bu konuyu görüşür, karar alırız.’’






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!