Okçuluk Milli Takımı şampiyonaya hazırlanıyor

Güncelleme Tarihi:

Okçuluk Milli Takımı şampiyonaya hazırlanıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2014 11:53

Okçuluk Milli Takımı, Antalya'da düzenlenecek ve 11 ülkenin katılacağı şampiyonanın hazırlıklarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

Antalya 100. Yıl Okçuluk Tesisleri'nde düzenlenecek Uluslararası Kahraman Bagatır Okçuluk Şampiyonası'na 11 ülkeden sporcular katılacak. Okçuluk Milli Takımı, bu şampiyonanın hazırlıklarını 16 sporcu ile sürdürüyor. Çalışmalar sırasında açıklamada bulunan Okçuluk Milli Takımı Antrenörü Alper Aytaçoğlu, çalışmalarını uzun süredir Antalya'da sürdürdüklerini söyledi.

Yaklaşık 7 aydır programlı bir şekilde uluslararası turnuvalara hazırlandıklarını anlatan Aytaçoğlu, Uluslararası Kahraman Bagatır Okçuluk Şampiyonası'na da şampiyonluk parolasıyla hazırlandıklarını kaydetti. Aytaçoğlu, 20 Nisan'da dünya kupasının ilk ayağının düzenleneceğini, Türk Milli Takımı'nın bu tarz turnuvalarda tecrübeli sporcularıyla iddialı hale geldiğini ifade etti.

Türkiye'de okçuluğa ilginin her geçen gün arttığına dikkati çeken Aytaçoğlu, uluslararası turnuvalarda alınan başarıların bu spora da ilgiyi arttırdığını vurguladı. Aytaçoğlu, okçuluğun ülke çapında tanınan bir spor haline geldiğini dile getirdi. Öte yandan turnuvaya katılacak takımlardan Hollanda Okçuluk Milli Takımı da hazırlıklarını Antalya'da sürdürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!