Oğuz'a milli çağrı

Güncelleme Tarihi:

Oğuza milli çağrı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 1998 00:00

Haberin Devamı

Milli Takımlar Sorumlusu Selami Özdemir, kulübünde kadro dışı bırakılan Oğuz Çetin'e davette bulunarak, ‘‘Futbolu bıraktım dediği an Milli Takımın kapıları ona ardına kadar açıktır. Menajerimiz olacak’’ dedi.

Boşta kalmıştı

Günlerdir bu transferler konuşuluyor, futbolseverler, ‘‘Oğuz, Fenerbahçeli olacak mı, olmayacak mı’’ sorusunu birbirine soruyordu. Ve İstanbulspor yönetimi kadrodışı bırakılan Oğuz'u kimseye satmayacaklarını açıkladı. Boşta kalan ve şaşkına dönen milli futbolcu Oğuz'a ise Futbol Federasyonu sahip çıktı.

Sahipsiz bırakmayız

Milli Takımlar Sorumlusu Selami Özdemir, yaptığı açıklamada ayyıldızlı takımın kapılarının Oğuz'a her zaman açık olduğunu söyledi. Özdemir, ‘‘Futbolu bıraktım dediği anda kendisi milli takımda göreve alacak. Tüm milli takımlar menajerliğini kendisine vereceğiz. Yeter ki Oğuz (Ben artık futbolu bıraktım) desin’’ ifadesini kullandı.

12 futbolcuya görev

Özdemir, Mustafa Denizli'nin de Oğuz'a her zaman sıcak baktığını belirterek şunları söyledi: ‘‘Böylesine kültürlü, saygın, futbolu bilen Oğuz'u yurt dışına gönderip daha iyi bir eğitim vereceğiz. Bu nedenle Almanya'da bir bölge oluşturduk. Oğuz dışında Metin Tekin'in de aralarında bulunduğu 12 futbolcuya daha görev verilecek.’’

Oğuz Çetin memnun

Bu konuda görüşlerini anlatan Oğuz ise, ‘‘Bana böylesine inanan, kendi bünyesinde görmek isteyen tüm Milli Takım yetkililerine teşekkür ederim. Bu güne kadar bazı gelişmeleri bekledim ancak sonuç gelmedi. Milli Takım'da görev almak çok güzel bir olay. Herkese nasip olmaz. Bu işi yapacaksam çok iyi hazırlanmam gerekecek’’ dedi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!