Ogün: G.Saray'daki gibi arkadaşlık şart

Güncelleme Tarihi:

Ogün: G.Saraydaki gibi arkadaşlık şart
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 1997 00:00

Haberin Devamı

Trabzonspor Kaptanı Ogün, şampiyonluğun reçetesini çıkardı, Şota sorununa değindi, futbolculuk yaşamındaki hedeflerini açıkladı.

Milli futbolcu Ogün, ‘‘Vugrinec ve Misse Misse'nin gelmesiyle Şota'nın eksikliğini hissetmeyiz. Bizim sorunumuz futbolcu kalitesinde değil, Galatasaray'daki gibi dayanışma ve arkadaşlığı tahsis edebilirsek şampiyonluğu kimse bizden alamaz'' dedi.

Kaptanlığa apar topar getirildiğinde şaşkınlık yaşadığını söyleyen Ogün, ‘‘Büyük kulüplerde kaptanlık yapmak çok zor. Bu sezon çok daha iyi bir kaptan olacağım' diye konuştu. Gürcü futbolcu sorununa da değinen Ogün, ‘‘Pek diyaloğa giremedik. Bu nedenle kopukluk oldu. Bazı maçlarda Arçil olmadığında Şota'nın kendini oyuna vermediğini hissettik'' dedi.

Trabzonspor ve milli takım formasını en çok giyen futbolcu unvanını eline geçirmek istediğini de kaydeden Ogün, Trabzon'da kendisine yapılan saldırıyı da hafızasından asla silemediğini vurguladı. Milli futbolcu, bu sezon ligin çok daha çekişmeli geçeceğini kaydetti.

Avni Aker için umut Başbakan'da

Ödeneksizlik nedeniyle yavaşlayan Avni Aker Stadı'nın onarım ve tribün düzenlemesi için yeni hükümete güvenildiği bildirildi. Başbakan Yılmaz'ın daha önceki başbakanlığı döneminde Avni Aker Stadı'nın yapımı için 130 milyar lira ödenek ayrıldığını hatırlatan Trabzonspor yöneticileri, ‘‘Şimdi de inşaatın kalan bölümünün bitirilmesi için gerekli olan son ödeneğin de çıkarılmasını bekliyoruz'' dediler.

Trabzonspor Almanya'da

Yeni sezon hazırlıklarını sürdürmek için Almanya'yı seçenler kervanına Trabzonspor da katıldı. Dün Almanya'da gelen bordo mavile takımda, kafileye son anda Hasan ve Birol da dahil edildi.Kadro dışı bırakılan Camarauli alınmadı. Trabzonspor'un Almanya kafilesinde bulunan 24 futbolcu şunlar: ‘‘Metin Aktaş, Nihat, Metin Mert, Lemi, Mehmet İpek, Kazım, Rada, Ogün, İskender, Okan, Ünal, Tolunay, Abdullah, Fatih, Dilaver, Birol, Hami, Orhan, Hasan, Misse Misse, Vukrinec, Çetin, Erdal, Selahattin.''

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!