Ofis Dışında 13 Eylül'de Hürriyet TV’de başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Ofis Dışında 13 Eylülde Hürriyet TV’de başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2017 12:30

İş dünyasının liderleri, geleceği konuşmak için “Ofis Dışında” buluşuyor. Ofis Dışında, 13 Eylül’den itibaren her Çarşamba saat 10.00’da Hürriyet TV’de…

Haberin Devamı

Ersa Mobilya’nın sponsorluğunda hazırlanan “Ofis Dışında” programı, 13 Eylül’den itibaren Hürriyet TV’de yayınlanacak. BinYaprak, Olmadık Projeler ve ve PwC Türkiye’nin katkılarıyla 12 farklı sektörden değerli ismi, Hürriyet TV izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Çekimleri Ersa Mobilya’nın Altunizade’deki showroom binasında gerçekleştirilen, sunuculuğunu PwC Program Koordinatörü Duygu Merzifonluoğlu’nun yaptığı “Ofis Dışında” programında, “2030 yılında hala aynı müşterilere mi hizmet vereceksiniz? Ofis ve çalışanlar arası iletişim nasıl olacak, teknoloji işinizin neresinde? Değişim rüzgarları bizi nereye götürecek?” gibi geleceğe yön verecek soruların yanıtları, iş dünyasının liderleriyle birlikte aranacak. Farklı sektörlerden geleceğe bakmak amacıyla hazırlanan “Ofis Dışında”, 13 Eylül tarihinden itibaren her çarşamba saat 10.00’da Hürriyet TV’den izlenebilecek.

Haberin Devamı

“Ofis Dışında” programında, JLL Ülke Başkanı Avi Alkaş, Hürriyet İcra Kurulu Başkanı Çağlar Göğüş, HP Türkiye Genel Müdürü Filiz Akdede, Facebook Türkiye Ülke Direktörü Derya Özkaya Matraş, PwC Türkiye Danışmanlık Hizmetleri Lideri Kıvanç Emiroğlu, Alvimedica Yönetim Kurulu Başkanı Leyla Alaton, yemeksepeti.com Kurucu Ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Aydın ve Tekfen Holding Grup Şirketler Başkanı Osman Birgili gibi kendi sektöründe lider kurumların üst düzey isimleri ağırlanacak.

Bilişimden medyaya, sağlıktan gayrimenkule geniş bir sektör yelpazesinde iş dünyasının bugünü ve geleceğinin; teknolojik yenilikler, çalışma mekanlarının değişimi ve iletişim gibi çok kapsamlı konular üzerinden ele alındığı “Ofis Dışında” programı, sektöründe 60 yıllık uzmanlık ve deneyime sahip Ersa Mobilya’nın sponsorluğunda, 13 Eylül’den itibaren her Çarşamba Hürriyet TV’de.

 

BAKMADAN GEÇME!