Offenbach Suat'la güzel

Güncelleme Tarihi:

Offenbach Suatla güzel
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2007 12:59

Haberin Devamı

ALMANYA 2. Ligi'nde Kickers Offenbach'ı Türk futbolcusu Suat Türker sırtlıyor. Sezonun ilk yarısında son beş maçta takımının attığı gollerle galibiyete taşıyan Suat Türker ikinci yarının ilk maçında da takımının Jena deplasmanında 3-2 galip gelmesinde başrolü oynadı. İki golü rakip filelere yollayan Suat diğer golüde atmak üzereyken rakip oyuncu topu kafayla kendi kalesine yolladı. 80. dakikada Suat Türker, yerini genç Mokhtari'ye yerine bırakırken Offenbach taraftarları tarafından "Türker, Türker"tezahüratlarıyla büyük alkış aldı.

6 bin 661 kişinin izlediği Jena Stadion' da 19. dakikada Suat Türker Kickers'i 1-0 öne geçirdi. 27. dakikada Suat, soldan yapılan ortaya kafa vurmak için havalandığında rakip oyuncu dapha önce davranıp topu kendi kalesine gönderdi: 2-0.

Suat'a teşekkür

Haberin Devamı

İkinci yarıya Jena golle başladı. 47. dakikada farkı bire indirdi: 2-1. 29 yaşındaki Suat Türker 51. dakikada kaleciyide çalımlayıp topu şık bir vuruşla rakip fielerle buluşturdu: 3-1. 90. dakikada Jena ikinci golüne penaltıdan kavuştu ve maçın skoru belirlendi: 3-2.

Karşılaşmada sahanın en iyi futbolcusu olarak lanse edilen Suat türker, takımına ligde kalma yolunda üç önemli puan kazandırırken gol krallığında da gol sayısını 9'a yükseltti. 25 puana yükselen Kickers Offenbach ise 7. sıraya yerleşti. Türkiye Süper Ligi'nde Oğuz, Sergen ve Aykut'la birlikte İstanbulspor formasını da taşıyan Suat Türker," Atacağım gollerle Kickers'in ligde iyi bir yere gelmesini sağlayacağım"dedi. Alman basınında "Kickers'in Suat'a teşekkür borcu var" ve "Suat Türker süper, klasse"," Kickers'i Kış uykusundan uyardı" manşetleri atılarak Türk futbolcuya övgüler yağdırıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!