O tepki Terim'e değil

Güncelleme Tarihi:

O tepki Terime değil
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2016 01:26

Hırvatistan maçında oyundan alınan genç yıldızın, reaksiyonu tamamen kendisineydi. Nereden mi biliyorum? Aynı tepkiyi, B.Dortmund forması altında B.Münih maçından sonra da “İyi oynamadım, kendimi berbat hissediyorum” diyerek vermişti.

Haberin Devamı

HIRVATiSTAN maçında aldığımız sonuçtan ve Dünya Kupası elemesi yolculuğuna puanla başlamamızdan çok Emre Mor ile Fatih Terim arasında yaşananlar da çok konuşuldu...

Emre oyundan çıktığında neler oldu? Bu konuya ışık tutacak benim de bir tanıklığım var. Hırvatistan maçında oyundan alındıktan sonra Emre’nin gösterdiği tepki Fatih Terim’e değildi. Nereden mi biliyorum? Çünkü Emre aynı tepkiyi Bayern Münih maçından sonra da vermişti.

ÜZÜNTÜ iÇiNDEYDi
Ağustos ayında Emre ile hem röportaj yapmak hem de Borussia Dortmund’un, Bayern Münih ile oynayacağı Süper Kupa maçını izlemek için Dortmund’daydım. Maçın son 15 dakikasında Aubameyang’ın yerine tek forvet olarak sahaya sürüldü.

Emre elinden geleni yapmasına rağmen takımın mağlubiyetine engel olamadı. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte büyük bir üzüntü içinde soyunma odasına koştu. Ancak taraftarın takımı çağırmasıyla Emre yeniden sahaya döndü. Ardından suratı asık ve sinirli bir halde yeniden tünelin yolunu tuttu. Otele döndüğümüzde bile kendiyle kavga etmeye, hesaplaşmaya devam ediyordu Emre…

Neyin var dediğimde ise, “Berbat hissediyorum. İyi oynayamadım, kızgınlığım kendime” cevabını verdi.

SABIR, SABIR, SABIR
Emre’nin, Hırvatistan maçında oyundan çıktıktan sonra gösterdiği reaksiyonun hocasına değil, kendi performansına yönelik bir tepki. Genç oyuncunun kendisine karşı daha sabırlı olması lazım. Senin kredin bizde fazlasıyla mevcut, kendini baskı altında hissetme ve bunu iyi değerlendir sevgili Emre…

EMRE MOR: KENDİME KIZDIM
FATİH hocama asla ters bir hareketim olamaz. Oyundan alınmama bir tepki vermedim, iyi oynayamadığım için kendime kızdım.

TEK üzüntüm bana destek veren, baba gibi gördüğüm Fatih Terim’e ve takım arkadaşım olan ağabeylerime yeterli desteği verememekti.

NE OLMUŞTU
HIRVATİSTAN maçında çok istekli olan ve istediği pasları alamadığı için kızan Emre Mor, 84. dakikada oyundan alındığında memnuniyetsizliğini belli etti. Terim, kendisini soyunma odasına gönderdi.

BAKMADAN GEÇME!