O basketbolda bir markadır

Güncelleme Tarihi:

O basketbolda bir markadır
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2010 13:39

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Genel Direktör Doğan Hakyemez’in Trabzon ve Trabzonspor basketbolu için bir şans olduğunu ifade ederek, “O basketbolda bir markadır.

Haberin Devamı

Yaptıkları da ortada. Basketbolun bu noktaya gelmesinde hizmetleri büyük ve gelecekte Trabzon basketbolda büyük bir marka olacaksa, bu da onun gayretleri ile olacaktır. Bizim de görevimiz bu yolda Trabzonspor olarak maddi ve manevi olarak ona destek olmaktır” dedi.

HAKYEMEZ BİR ŞANSTIR

Hakyemez’in, “Bizden izin almadan basketbol okulu açılması kabul edilemez. Bu oyunlara izin vermeyiz” isyanı ile alt yapı tartışmasına da el koyan Şener, “Basketbol okulu açmak Trabzonspor basket takımına bağlı bir durum. İzin almadan yapılması doğru değil. Trabzon’a geldiğimde bu yönde gereken müdahaleyi yapacağım. Doğru bir iş yapılmamıştır. Bu yönde Trabzonspor Basket Takımı’nın açtığı basketbol okuluna gençler gitmelidir” dedi

İSTANBUL’DA OYNARIZ

Şener, Trabzonspor’un 2011 Gençlik Olimpiyatları için yapılan 7500 kişilik spor salonunun ikinci yarıya yetişecek olması nedeniyle maçları 19 Mayıs’ta yapacakları ancak bu yönde sıkıntıların olduğunu belirterek, “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne Doğan Hakyemez’in büyük gayretleri ile sponsorları bulduk ve bu salonu modernize edebileceğimizi söyledik, ancak bu talebimiz geri çevrildi. Mecburen maçlarımızı İstanbul'da oynayacağız'' dedi.

UMARIM SORUN AŞILIR

Basketbol takımının büyük hedefleri olduğunu, Trabzon'a basketbol heyecanı yaşatmak istediklerini dile getiren Şener, ''Şehrimizin Beko Basketbol Ligi maçlarından muaf kalacak olması gerçekten üzücü. Şartlar bunu gerektiriyorsa yapabileceğimiz fazla bir şey yok. Umarım sorunları kısa süre aşarız'' diye konuştu.
 
HAKYEMEZ - GÜNEŞ EL ELE

Haberin Devamı

Buarada Genel Direktörü Doğan Hakyemez, Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Genel Sekreteri Hasan Yener ve Teknik Direktörü Şenol Güneş yemekte bir araya geldiler.

Hem futbolun, hem basketbolun konuşulduğu gecede,yeni sezonla ilgili karşılıklı olarak fikir alışverişinde bulunmanın yanı sıra  Trabzonspor Basketbol'un başarısından da söz edildi.

Ayrıca başarı için tüm branşların birbirlerine destek olması gerektiğinin altı çizildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!