Noel baba gelse nafile

Güncelleme Tarihi:

Noel baba gelse nafile
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2006 00:00

G.Saray’ın Divan Kurulu’nda söz alan üyelerden Sami Çölgeçen, yönetimi eleştirerek, "150 milyon dolar borcu, noel baba gelip ödese bile, bu kafayla 5 yıl sonra aynı borç yine olur" dedi.

G.SARAY’da Kurban Bayramı nedeniyle ertelenen aylık olağan divan kurulu toplantısı, dün Galatasaray Lisesi’nde yapıldı. Toplantıya, Futbol Federasyonu Genel Kurulu nedeniyle Ankara’da bulunan Başkan Özhan Canaydın katılmazken, yönetim adına genel sekreter Cengiz Özyalçın ile yönetim kurulu üyeleri Mehmet Helvacı ve Şükrü Ergün yer aldı. İçinde bulunulan ekonomik kriz nedeniyle yönetim aleyhine eleştirilerin fazla olduğu bir toplantı beklenmesine karşın, başkan Canaydın’ın katılmaması nedeniyle konuşmalar daha sakin geçti.

Üyeler, futbolculara verilen çeklerin karşılıksız çıkması nedeniyle eleştiride bulunurken, yönetim kurulu adına Mehmet Helvacı, "Bu çeklerin karşılıksız kalması bizim de arzu ettiğimiz bir şey değildi ama bir ön görü yanlışlığıdır bu. Belli bir güven duymanın sonucu malesef o tarih itibariyle alacağımızı düşündüğümüz bazı paraları tahsil edemeyince böyle bir sonuçla karşılaştık" dedi. Üyelerden Sami Çölgeçen, içinde bulunulan ekonomik kriz içinde tek kurtuluşun alt yapıya yönelmek olduğunu kaydederek, "Kurtuluş alt yapıda. 150 milyon dolar borcu, noel baba gelip ödese bile, bu sistemle ve bu transfer yöntemiyle 5 yıl sonra aynı borç yine olur" diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!