Neslihan'ın valizinde ne var

Güncelleme Tarihi:

Neslihanın valizinde ne var
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2012 10:56

DÜNYA voleybolunun gözbebeği, sayı kraliçesi Neslihan Darnel, formunu koruyabilmek için çok özveriden bulunan bir sporcumuz… Neslihan Japonya’daki Grand Prix maçlarına ekonomi klasta değil, bilet farkını ödeyerek fırst class’ta tek başına uçtu.

Haberin Devamı

Neslihan, “Çantam normal ağırlığın iki katından fazla idi. Onun parasının yerine fırst Class farkını ödedim, hem de rahat bir yolculuk yaptım” dedi.

NESLİHAN’IN VALİZİ 45 KİLO GELDİ, İÇİNDE NELER VARDI?

“Demir smaç” Neslihan’ın valizi tabiri caizse kurşun gibiydi. O güçlü kolları valizi yerinden oynatmakta oldukça zorlandı. Ne var ki tekerlekliydi de yürüterek çekebildi. Peki neler vardı o valizin içinde?

“Celal abi… Sırbistan, Japonya, Allah kısmet ederse buradan da Çin’e finallere gideceğiz. Ne varsa valize koydum. Benim olmazsa olmazlarım vardır. Kitapsız yola çıkmam, makyaj malzemelerimden kesinlikle vazgeçmem. Bir güzellik salonundan ne tür aparatlar ve kozmetikler varsa onlar benim can arkadaşlarımdır. 5-6 tane ayakkabı ve terlik, 4 tane kalın kitap, spor malzemelerim, tişortlarım, sivil elbiselerim.. vs.vs… Valizi kapatırken çok zorlandım. Zeynep’im, her seyahat öncesi valizi yerleştirirken sorar, “anne.. beni de valize koysana..” der. Yer bulabilsem onu da koyacağım” deyince, kafilenin doktoru Prof. Dr. İbrahim Yanmış dayanamadı sordu.

Haberin Devamı

“Nesli… Merak ettim. 4 kalın kitabı okuyacak zaman bulabiliyormusun?” sorusuna hazır cevap geldi.

“Hocam.. maç, antrenman dışında otel odasında bulaşık, çamaşır yıkamıyorum ki, o boşlukta hem istirahat ediyor hem de kitabımı okuyorum”

Neslihanın valizinde ne var


JAPONYA’DA FUTBOLDA İLHAN MANSIZ, VOLEYBOLDA NESLİHAN DARNEL

Japonların sevgilisi İlhan Mansız, bu ülkede neyse, voleybol dünyasının starı Neslihan Darnel’de o dur. Neslihan’ın fotoğrafı, Grand Prix Dünya starları arasında her zaman ki gibi yerini aldı. Neslihan otele girdiğinde posteri ile karşılaştı. 17 numaralı Neslihan Darnel ile 12 numaralı Japon Saori Kimura, 10 numaralı G.Koreli Kim Yeon-Koung, 14 numaralı Alman Kozuch bu posterin dünya yıldızlarıydılar.

VALİZLERİN FAZLA KİLOLARINA ÖDENEN 2500 EURO, CAN SIKTI

Filenin Sultanları, Grand Prix etapları için evlerine dönmeden o kıtadan öbür kıtaya seyahat ediyorlar. İstanbul-G.Kore-Sırbistan parkurunu Lufthansa ile yapan kızlarımız valizlere tek kuruş fazla kilo parası ödememişlerdi. Ancak aynı valizlerle THY ile Belgrad-İstanbul uçuşunda ödenen toplam 2500 Euro fazla kilo parası canlarını hayli sıkmıştı. “Yabancı şirket bizden fazla kilo parası almazken, ülkemizin havayolu bizleri üzdü” dediler. Japonya Voleybol Federasyonu organizasyonu kafilemizi Osaka Kansai Havaalanından kaldıkları otele getirilmeleri için gönderdiği otobüsün bagajı 22 kişinin valizini alamayınca koltuklara koymak zorunda kalınıldı.

MACERALI JAPONYA SEYAHATİ 46 SAAT SÜRDÜ

Haberin Devamı

Filenin Sultanlarının Belgrad’dan başlayan Japonya Osaka maceralı seyahati geri dönüşler ve beklemelerle 46 saat sürdü. Kızlar “bu seyahat bir rekordur” demekten kendilerini alamadılar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!