NBA 3X Turnuvası haftasonu

Güncelleme Tarihi:

NBA 3X Turnuvası haftasonu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2014 14:35

NBA ve Türkiye resmi iş ortağı Avea'nın işbirliğiyle düzenlenen NBA 3X Turnuvası, Mersin ve İzmir'in ardından hafta sonu Ankara'da yapılacak.

Haberin Devamı

NBA 3X Turnuvası bu yıl Türkiye'de 3. kez düzenlenecek. Ankara'da 24-25 Mayıs tarihlerinde 3'e 3 oynanacak organizasyonla başkentli basketbolseverler yeteneklerini sergileme fırsatı bulacak. Turnuvada takımlar, 16 yaş altı, 18 yaş altı ve 18 yaş üstü kategorilerde mücadele edecek.

Ankara'da galip gelen ekipler, 11 Ekim'de Türkiye şampiyonluğu unvanı için İstanbul'da karşılaşacak. Bu karşılaşmalar, 4 kez NBA şampiyonu olan San Antonio Spurs ile 5 kez Türkiye şampiyonu olan Fenerbahçe Ülker'in "NBA Global Games 2014" kapsamında buluşacağı maçın öncesinde gerçekleşecek.

NBA 3X'in Ankara'dan sonraki durağı ise 31 Mayıs-1 Haziran tarihlerinde Bursa olacak.

Bu yıl ilk olarak 18 yaş üstü kategorisinde Türkiye finallerini kazanan erkek ve kadın takımları, ocak ayında Londra'da gerçekleştirilecek NBA 3X Avrupa Finalleri'nin açılışına katılacak.

Avrupa finallerinde Fransa, İtalya, Rusya, İspanya, Birleşik Krallık ve Türkiye'de şampiyon olan takımlar karşı karşıya gelecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!