Naim'e teklif

Güncelleme Tarihi:

Naime teklif
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 1998 00:00

Haberin Devamı

Cep herkülümüzü yeniden podyumda görmek istediğini söyleyen Bularistan Halter Milli Takımı Başantrenörü Abadjiev, ‘‘Gelsin, Bulgaristan'da birlikte çalışalım, onu Sydney'de şampiyon yapayım’’ dedi.

Naim'e teklif

Olimpiyat şampiyonumuz Naim Süleymanoğlu'nu yıllar önce Bulgaristan'da dünya halter vitrinine çıkaran İvan Abadjiev, Asenovgrad'da cep herkülümüze dostça teklifte bulundu ve ‘‘Naim'i tekrar podyumlarda görmeyi arzu ediyorum. Haltere yeniden dönmek istiyorsa, gelsin Bulgaristan'da birlikte çalışıp, onu Sydney'de yine kürsüye çıkarayım’’ dedi.

Podyuma dönecek mi?

Naim'in yeniden haltere dönmesinden büyük mutluluk duyacağını söyleyen Abadjiev, ‘‘Naim 2 yıl halterden uzak kalmakla halter onu 5 yıl bıraktı. Ancak Naim 1 yıl sıkı çalışırsa bu dezavantajı rahatlıkla kapar ve yine bıraktığı yere döner. Naim'le büyük mutluluklar yaşadım. Onu Sydney'de yine Olimpiyat şampiyonu görmek en büyük dileğim’’ diye konuştu.

Ortak kamp

Bulgaristan Halter Milli Takım Başantrenörü İvan Abadjiev, Türk haltercileri ile ortak kamp yapmak istediklerini belirterek, ‘‘Türk milli takımının iskeletini oluşturan soydaş haltercilerinizin tümü Kırcali ve Asenovgrad'dan çıktı. Doğdukları bu topraklarda yapacağımız ikili kamp çalışmaları her iki ülke içinde yararlı olacak’’ dedi.

EKSİĞİ KAPATIR

Olimpiyat ve dünya rekorlarını yerle bir eden ünlü haltercimiz Naim Süleymanoğlu'na eski antrenörü Abadjiev birlikte çalışma teklifinde bulundu. Abadjiev, Naim'in sıkı bir şekilde çalışırsa, bıraktığı yerden devam edebileceğini söyledi.

MESAJ YOLLADI

Abadjiev, Asenovgrad'da görüştüğü arkadaşımız Celal Demirbilek'le Naim Süleymanoğlu'na mesaj gönderdi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!