Mutlu alışveriş dönemi

Güncelleme Tarihi:

Mutlu alışveriş dönemi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2016 19:37

BOYNER Grup’un son 2 yıldır hazırlıkları süren ve merakla beklenen yeni çok katlı mağazalarının markası WEPUBLIC olacak.

Haberin Devamı

İlki Eylül ayında Akmerkez’de kapılarını açacak WEPUBLIC, müşterilerine alışılandan çok farklı bambaşka bir alışveriş ve yaşam deneyimi sunmaya hazırlanıyor. Türkiye ile ilk kez buluşturacağı 105 güçlü markanın yanı sıra bünyesinde 520 markayı bir araya getirecek olan WEPUBLIC’in kapısından giren herkesin öncelikle mutlu olmasını amaçlayan bir yaklaşımla hizmet sunacağı belirtiliyor.

FARKLI ATMOSFER

Akmerkez’de 8 bin metrekare alanda hizmet verecek çok katlı WEPUBLIC, mağazacılık anlayışı kadar farklı mimarisi ile de yenilik getirmeye hazırlanıyor. Mimari dizaynı, alanlarında güncel, genç, modern projelere imza atmış olan Universal Design Studio, HMKM ve Gökhan Avcıoğlu tarafından yapılan ilk WEPUBLIC mağaza, teknolojik yenilikler de barındıracak. Boyner Grup, bünyesinde bulunan 7 grup şirketi ve temsil ettiği yüzlerce marka, 12 bin çalışanı ve 500’ün üzerinde mağazasıyla Türkiye’nin halka açık en büyük gıda ve elektronik dışı perakende grubu. Lüks moda marka mağazalarından, çok katlı perakendeciliğe, e-ticaretten mobil ticarete uzanan farklı perakende formatlarında hizmet veren Boyner Grup’un 2015 yılı konsolide cirosu 3.8 Milyar TL.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!