Müthiş maç Tarsus'un oldu

Güncelleme Tarihi:

Müthiş maç Tarsusun oldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2012 18:00

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi sekizinci hafta mücadelesinde İstanbul Üniversitesi BGD, evinde konuk ettiği Tarsus Belediyesi’ni 60-64 mağlup etti.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın büyük bölümünde iki taraf da müthiş mücadele etti. Ev sahibi İstanbul Üniversitesi yaptığı 17 top kaybıyla mağlubiyete zemin hazırlarken Tarsus Belediyesi özellikle son 2 çeyrekte daha üstün olan taraftı. Güney ekibinde Melisa Can 21 sayı, 5 ribaundla maçın en skoreri olurken Delisha Milton da 9 sayı, 14 ribaund, 4 asistle oynadı. Ev sahibinde ise Essence Carson 18 sayı, 10 ribaund; Irina Osipova da 14 sayı, 8 ribaundla mücadele etti.

Mücadelenin ilk çeyreğinin ilk bölümüne denge hakimken İstanbul Üniversitesi BGD, son 3 dakikada 10-0’lık seri yakaladı ve ikinci periyota 25-14 önde girdi. İkinci çeyrekte daha etkili olan taraf Tarsus Belediyesi’ydi. Güney ekibi, özellikle son bölümde hem hücumda hem de savunmada daha iyi bir görüntü çizdi ve devre sonunda farkı 2’ye indirmeyi başardı (36-34). İkinci devrede önce beraberliği yakalayan ardından da öne geçen Tarsus Belediyesi, karşısında İstanbul temsilcisi son çeyrek öncesi beraberliği yakaladı (51-51). Final periyotundaki müthiş mücadele sonucu Tarsus Belediyesi, ev sahibi İstanbul Üniversitesi BGD’yi 60-64 mağlup etmeyi başardı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!