Mustafa Denizli: Hem sulayacağız hem budayacağız

Güncelleme Tarihi:

Mustafa Denizli: Hem sulayacağız hem budayacağız
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2015 23:39

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Akhisar maçı sonrasında taraftarlarına transfer müjdesi verdi.

Haberin Devamı

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Akhisar'ı 2-1 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu ve tarafatarlara transfer müjdesi verdi.

Mustafa Denizli, karşılaşmayı değerlendirirken, ilk yarının düşündükleri gibi geçtiğini, Akhisar gibi güçlü bir takıma karşı galip gelmenin “fevkalade iyi” olduğunu söyledi.

Tribünlerdeki protestolara da değinen tecrübeli teknik adam, “Bu tribünler takım başarıya giderken en büyük destekçisi olacaktır. Önümüzde sisli tablo görmüyoruz. Zorlukları aşarak devam edeceğiz. Bunlar olağan şeyler. Ortak yolda her zaman sıkıntılar yaşanır” dedi.

"HEM SULAYACAĞIZ, HEM BUDAYACAĞIZ"
Galatasaray’ı hedeflerine yürütecek kadroyu ortaya çıkartacaklarını anlatan Denizli, sonuca ulaştıklarında harika bir takımın oluşacağını belirtti. Denizli, “Dalları gerekirse budayacağım’ demiştiniz bugün gelinen noktada budama gerekiyor mu?” sorusu üzerine ise, “Hem sulayacağız hem budayacağız” ifadelerini kullandı.

TRANSFER SÖZLERİ: "YÖNETİM BÜYÜK GÜÇ VERDİ"
"Biz birlikte yürüdük ve yürümeye devam edeceğiz. Onların da tahmin edemediği, düşüncelerime müthiş olumlu cevap veren bir başka var. Şu anda dört bir yerde çalışıyoruz. Benim görevlendirdiğim isimler çeşitli yerlerde çalışma yapıyor. 15-20 gün içinde bambaşka bir Galatasaray, daha da güçlenecek, tribünü dolduracak bir Galatasaray yaratacağız.

Yaş ortalamamız vasatın üzerinde bir takımız. Bunu da göz önünde bulundurarak, hem genç, hem de anında fayda sağlayabilecek bir düşüncemiz harekete geçti. Yönetimin de bize verdiği büyük bir güç var. Kendilerine de teşekkür ediyorum."

Haberin Devamı

"NOKTA ATIŞ TRANSFERLER OLACAK"
"Scout ile de tabii ki çalışıyorum. Daha farklı ekipler de var. Benim kendi değerlendirmelerim de ona ilave olacak. Galatasaray için nokta atış diye tabir edebileceğimiz, taraftarın da psikolojisini düzeltecek ve hedefleri gerçekleştirecek bir takım ortaya çıkartacağız"

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!