Müşerref'i pazarda iççamaşırı sattığı dönemden tanıyorum

Güncelleme Tarihi:

Müşerrefi pazarda iççamaşırı sattığı dönemden tanıyorum
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2007 00:00

Yıldız Tezcan'ın, "Sevim Emre, Orhan Gencebay'ı elimden aldı" tartışmasına, Müşerref Akay da karıştı... "Yıldız'ın çocuklarına ben baktım" diyen Akay'a, Tezcan sert yanıt verdi: "Kendisi çocuklarımı bana düşman etti. Mahmut Tezcan'la evliyken o kardeşiyle beraber iççamaşırı satıyordu. Kocam benim paramla onu bir yere getirdi."

Haberin Devamı

Tartışmaya Müşerref Akay da karıştı

 70'li yılların ünlü ismi Yıldız Tezcan'ın Kelebek'e yaptığı, "Sevim Emre, Orhan Gencebay'ı elimden aldı" açıklamasının yankıları devam ediyor... Günlerdir süren tartışmaya, Yıldız Tezcan'dan boşandıktan sonra Müşerref Akay'la evlenen Mahmut Tezcan'ın da adı karıştı. Akay'ın Kanal D'de yayınlanan "Dobra Dobra" programında, "Yıldız ile Mahmut'un iki çocuğuna ben baktım. O zaman 16 yaşında çocuktum. Yıldız Tezcan ise tanıştığımızda 30 yaşındaydı" demesi tartışmayı alevlendirdi... Bu kez Yıldız Tezcan Dobra Dobra'ya katılarak, Müşerref Akay'a yüklendi. Yıldız Tezcan, eski eşi Mahmut Tezcan'la Akay'ın iki çocuğunu kendisine düşman ettiklerini belirterek şunları söyledi: "Bir kere Müşerref Akay'la tanıştığımızda, aynı yaşlardaydık. Unkapanı Çarşısı'nın arkasında bir pazar var. Eşim Mahmut Tezcan'la birlikte Odeon Firması'na gelmiştik.

Müşerrefi pazarda iççamaşırı sattığı dönemden tanıyorum
Müşerrefi pazarda iççamaşırı sattığı dönemden tanıyorum
Müşerref Akay, kardeşleriyle birlikte yerde iç çamaşırı satıyordu. Biz de arabayı önlerine park etmiştik. 'Önümüzü kapatıyorsunuz' diyerek üzerimize yürümüşlerdi. Büyük kavga olmuştu. Ben Müşerref Akay'ı ilk orada tanıdım. Kocamla ilişkileri ise boşandıktan sonra başladı ama Müşerref Akay, boşanmamızın öncesinde de bizim Moda Plak'a gidip, kaset satıyormuş. Kocam benim paramla onu bir yerlere getirdi."

Haberin Devamı

ÇOCUĞUMU AÇ BIRAKMIŞ

Yıldız Tezcan, çocuklarıyla ilgili de şunları söyledi: "Çocuklarına ben baktım diyor. Mahmut Tezcan'la ayrıldığımızda çocukları paylaştık. Yasa gereği Ömer'i babasına verdim, Önder benim yanımda kaldı. Her hafta çocuklarımızı birbirimize gösterecektik. Aliye filmini bana o yıllarda yaşattılar. Ömer'i kesinlikle bana göstermediler. Okullarını değiştirdiler. Mahmut Tezcan, Ömer'i kaçırıyor, Önder'i de kesinlikle görmüyordu. Ömer devamlı kaçıp benim yanıma geliyordu. İki çocuğumu benden habersiz sünnet ettirdiler. Çocuklarımın sünnetini göremedim. Ömer'e, iddia ettiği gibi Müşerref Hanım değil, halası bakıyordu. Halasıyla birlikte kaçıp bana geliyorlardı. Hatta halası, Müşerref Akay'ın çocuğumu aç bıraktığını, salatalıkları, çikolataları sakladığını bana anlattı..."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!