Moshoeu

Güncelleme Tarihi:

Moshoeu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 1998 00:00

Ziya ŞENGÜL
Haberin Devamı

F.Bahçe'nin ve sahanın en iyi oyuncusu olarak Moshoeu'yi gösteriyorum. Moshoeu, sahada basmadık yer bırakmazken, ortaya koyduğu futbolla, atmış olduğu enfes golle benim yazı başlığım oldu.

F.Bahçe inanılmaz şanslı bir maç oynadı. F.Bahçe'nin şansı da Altay takımının sakat oyuncularının çok olmasındandır. Hani neredeyse Altay, F.Bahçe'nin karşısına PAF takımıyla çıkacak kadar eksikti. F.Bahçe'yi bu sezon ilk kez beğendim. Savunmasını Högh ve Uche ile sağlam tutarken, başta Murat Yakın, Metin Diyadin ve Tayfun iyi futbol oynayarak, F.Bahçe'nin bu kazandığı maça imza atanlardandı.

F.Bahçe, Altay karşısında birbirinden güzel goller atarak bu maçı kazanırken, Moshoeu, Baliç ve Boliç de enfes golleriyle alkış locamıza yerli yerinde oturdular. F.Bahçe'de kötü futbol sergileyen yoktu.

Boliç’in şık golleri

Yalnız Rüştü'nün bir hatası vardı ki, hani neredeyse F.Bahçe'nin galip geleceği bu maçı Altay'a hediye edecekti. Rüştü artık inanılmaz bir şekilde bu tarz hatalar yapmaktan vazgeçmeli. Uzun süredir F.Bahçe forması altında tenkitlerimizle karşı karşıya kalan Boliç ise şık iki gol atıp, F.Bahçe'yi skora taşıyan adam oldu.

Yazımızı noktalarken, tüm Fenerbahçeli futbolculara ve de okurlarımızla iyi Fenerbahçe seyretmenin keyfini yaşadığımızı da belirtmek isteriz.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!