Monroe o partideydi

Güncelleme Tarihi:

Monroe o partideydi
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2013 00:00

PerAModa’dan yine muhteşem bir etkinlik... Perakende, AVM ve moda sektörleri yöneticilerinin buluşma, birbirlerini tanımayan sektör temsilcilerinin ise tanışma adresi olan PerAModa Group, organizasyonlarına bir yenisini daha ekledi.

Haberin Devamı

7 Mart'ta İstanbul'un en elit ve popüler mekânlarından biri olan Billionaire Club İstanbul'da 'RETRO PerAModa Partisi' gerçekleştirildi. Şimdiye dek birçok renkli partiye imza atan PerAModa Group, bu kez Retro PerAModa partisiyle eğlenceyi doruğa taşıdı.

 

Görkemli gecede moda dünyasının ünlü isimleri yine en çarpıcı koleksiyonlarını gözler önüne serdi. Fashion TV'nin başarılı program yapımcı ve sunucusu mimar Tülay Beşir ve ödüllü film yönetmeni ve senarist Volkan Karataş’ın sunduğu gecede, iki başarılı sunucu Retro PerAModa partisinde başarılı ve keyifli sunumlarıyla göz doldurdu. Etkinlikte sırasıyla Irmak Ekim (Longplay by IE), Ahmet Giray Yılmaz (Deep Feeling), Koray Erkan (İki Yüzlü Koray Erkan) ve Şafak Tokur (Bağlama ve Zaman) defileleriyle podyumda yerini aldı.

 

Haberin Devamı

Genç sanatçılar Vedat Behar ve Retrobüs Grubu'nun da konserleriyle tüm davetlileri retro müziğe doyuran geceye, ünlü isimler de katıldı. Muhteşem partide, Star Dans ve Aze Mea işbirliğiyle PerAModa üyelerinden 7 çift danstaki tüm hünerlerini sergiledi. PerAModa Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yıldırım da retro DJ performansıyla eğlenceyi zirveye taşıdı.

 

HAKAN AKKAYA'DAN ENGİN YILDIRIM'A "TÜKETİCİ KALİTE PLAKETİ"

 

PerAModa Group Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yıldırım, davetlilere yaptığı hoşgeldiniz konuşmasının ardından "Tüketici Kalite Plaketi" almak için Levon Kordonciyan'ın organize ettiği 4 FRAK giymiş bayan dansçının eşliğinde sahneye çıktı. Levon Kordonciyan aynı zamanda Engin Yıldırım'a Brad Pitt için diktiği smokinden dikti.

15 Mart Dünya Tüketici Hakları Gününde Haliç Kongre Sarayında gerçekleştirilecek 26. Uluslararası Tüketici Zirvesi'nde; Alışveriş Merkezi sektöründe yaklaşık 18 yıldır üst düzey yöneticilik yapan PerAModa group Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yıldırım "Tüketici Kalite Plaketi" ile onurlandırılacaktır. Yıldırım, bu plaketi ilk olarak 7 Mart'ta Billionaire İstanbul'da düzenlenen RETRO PerAModa Partisinde, Hakan Akkaya’nın elinden aldı.

Haberin Devamı

Akabinde aynı ödül Engin Yıldırım'a 26. Uluslararası Tüketici Zirvesi Konferansını düzenleyen World Consumer Academy yetkilileri tarafından 15 Mart'ta Haliç Kongre sarayında takdim edilecektir.


Başarılı Moda tasarımcısı Ahmet Giray Yılmaz'da Engin Yıldırım'a RETRO Partiye uygun kot takım elbise dikti. Yıldırım, Ahmet Giray Yılmaz'ın kot takımı ile gecenin ilerleyen saatlerinde DJ Performansını sergiledi.

Fashion tv executive representative of fashionTV international Owner of fashionTV Turkey ( Fashion tv uluslararası Yönetim temsilcisi ve Fashion tv Türkiye'nin sahibi ) Enis Onat Geceye katılan modacılara ve Yönetim Kurulu Başkanımız Engin Yıldırım'a Türk Modasına, Tekstiline olan katkılarından dolayı Fashion tv adına Plaket sunarak,  Uluslarası Fashion tv 'de geceyi yayınladı.

Haberin Devamı

Ayrıca, Get Me Art Sanat Galerisi retro fotoğraf sergisini gerçekleştirdi ve Wax Museum İstanbul Elvis Presley'in balmumu heykelini Billionarie'de sergiledi. Aynı zamanda, Bodroom Design retro partiye gelen davetlilerden dileyenlerin fotoğraflarını çekerek ve bu fotoğrafları PerAModa dergi kapağına uyarlayarak hediye etti. Böylece girişte Bodroom Design’a fotoğraf çektiren herkes PerAModa Dergi kapağında kapak yıldızı oldu.

2013'ün en iyi RETRO Partisi ve şimdiye kadar yapılmış en iyi PerAModa partisi gerçekleştirildi.

 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!