Moldi’ye hayranım

Güncelleme Tarihi:

Moldi’ye hayranım
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 1999 00:00

Haberin Devamı

Rumen futbolcuya övgüler düzen Rıdvan Dilmen, ‘‘Moldovan'ın hayatı futbol. Onun gibi profesyonel görmedim’’ dedi. Dilmen, ‘‘1Şampiyonluğumuz şimdiden ilan edilmesin’’ uyarısında da bulundu.

Sergen Yalçın'ı ‘‘O benim bir numaram’’ diyerek öven Fenerbahçe'nin teknik patronu Rıdvan Dilmen, dün de Moldovan'ı göklere çıkardı. Rumen santrforun süper bir futbolcu olduğunu ileri süren Dilmen, ‘‘Onu yakından görünce ne kadar profesyonel olduğunu anladım. Hayatı futbol. Kafasında hep mesleği başka bir şey düşünmüyor’’ yorumunu yaptı.

Lig başlamadan şampiyon ilan edilmemeleri gerektiğini, 17 ciddi rakiplerinin olduğunu belirten Dilmen'in görüşleri şöyle: ‘‘Güçlü bir kadro kurduk ancak şampiyonluk garanti görülmemeli. Üç yıl üst üste şampiyon olan Galatasaray'ın kadrosuna 4 yeni isim eklendi. Beşiktaş geçen yıldan daha iyi. Yani işimiz kolay değil. Ancak ben bu kadroya güveniyorum.’’

Fenerbahçe alış verişte

Haftasonu Alman amatör takımları ile iki hazırlık maçı yapan Fenerbahçe dünü dinlenerek geçirdi. Moldovan, Dimas ve kaleci Engin kampta kalıp Rıdvan Dilmen ile ayak tenisi oynarken, diğer futbolcular Stuttgart'a giderek alış veriş yaptılar.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!