Milliler'in ikinci sınavı Kanada

Güncelleme Tarihi:

Millilerin ikinci sınavı Kanada
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2012 11:24

Erkek Sutopu Milli Takımı, Kanada'daki 2012 Londra Olimpiyat Oyunları Eleme Turnuvası'ndaki 2. maçında ev sahibi Kanada ile karşılaşacak.

Haberin Devamı

Alberta eyaletinin başkenti Edmonton'da gerçekleştirilen turnuvanın ilk maçında Arjantin ile 9-9 berabere kalan ay yıldızlılar, ikinci maçına bugün çıkacak. Millilerin ev sahibi Kanada ile yapacağı karşılaşma, TSİ 05.40'da oynanacak.

Tarihinde ilk kez olimpiyat elemelerine katılmaya hak kazanan milli takım, turnuvada yarın İspanya, 5 Nisan Perşembe günü de Brezilya ile mücadele edecek.

STATÜ

İki grupta 6 takımın mücadele ettiği elemelerde ilk 4 sırayı alan takımlar bir üst tura yükselecek. Gruplarında ilk 4 sırayı alan takımlar çapraz eşleşme ile eşleştikten sonra rakiplerini mağlup eden 4 ülke 2012 Londra Olimpiyat Oyunları’na katılma hakkını elde edecek.

Turnuvada B grubunda mücadele eden Türkiye’nin grubunda evsahibi Kanada’nın yanısıra Venezuela, İspanya, Brezilya ve Arjantin bulunuyor. Turnvanın A grubu ise Karadağ, Almayna, Yunanistan, Makedonya, Romanya ve Hollanda’dan oluşuyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!