Milliler şampiyonluk için Belgrad'a gitti

Güncelleme Tarihi:

Milliler şampiyonluk için Belgrada gitti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2010 14:33

Karate Milli Takımı, 27-31 Ekim tarihlerinde düzenlenecek 20. Dünya Büyükler Karate Şampiyonası için Sırbistan'ın başkenti Belgrad'a gitti.

Milli takım kafilesinin, THY ait uçakla Belgrad'a hareketinden önce Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarına açıklama yapan Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, şampiyona için gerekli hazırlıkları yaptıklarını ve teknik heyetin istediği bütün imkanları önlerine sundukların söyledi.

Delihasan, en son 2008'de yapılan Dünya Şampiyonası'nda şampiyon olduklarını, takımın durumunun gayet iyi olduğunu, yine şampiyonluk için mücadele vereceklerini kaydederek, “Bu takım 2008'de Dünya Şampiyonu olduktan sonra 2009 ve 2010'da Avrupa Şampiyonu oldu. Eğer bu Dünya Şampiyonası'nda birinci olabilirsek bu hem dünyada hem Türkiye'de bir ilk olacak” dedi.

Kafilede, Milli Takım Başantrenörü Levent Aydemir, antrenörler Ecvet Kurt, Cengiz Deniz, Savaş Altın, Murat Delihasan, Hatun Albayrak ve Cengiz Çınar ile sporcular Metin Sofuoğlu, Orçun Duman, Arslan Çalışkan, Kübra Akarsu, İlyas Demir, Ömer Kemaloğlu, Serkan Yağcı, Yavuz Karamollaoğlu, Okay Arpa, Enes Erkan, Yaser Şahin Tekin, Gökhan Gündüz, Hakan Yerebakan, Samet Develi, Gülderen Çelik, Serap Özçelik, Vildan Doğan, Hafsa Şeyda Burucu, Hüsniye Güler ve Asunur Yıldırımer yer alıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!