Milli takım notları

Güncelleme Tarihi:

Milli takım notları
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 1998 00:00

Haberin Devamı

Hakan doğum gününü kutladı

Milli Takımın İstanbul'daki moral yemeği gecesinde futbolcular Hakan Şükür'e bir sürpriz yaparak doğum günü pastası kestiler. Doğum günü pastasını görüntülemek isteyen basın mensuplarına Mustafa Denizli'nin izin vermesine rağmen, Hakan Şükür fotoğraf çekilmesini istemedi.

Ayyıldızlı ihtiyar delikanlılar

MUSTAFA Denizli tarafından A Milli Takım kadrosuna çağırılan 37 yaşındaki Engin İpekoğlu ve 35 yaşındaki Oğuz Çetin, kampın abileri oldu. Jübile yaşının 30 olduğu ülkemizde örnek profesyoneller olarak gösterilen ikili, idmanlardaki performansları ile de herkesi taktirini kazanıyorlar.

Millilerin uğurlu stadı Ali Sami Yen

5 Eylül'de K.İrlanda ile oynayacak olan Milli Takımımızın en önemli kozlarından biri Ali Sami Yen Stadı. Ay-yıldızlı ekibimiz tribün desteğinin sahaya en iyi yansıdığı stat olarak dikkat çeken Ali Sami Yen Stadı'nda oynanan son 8 milli maçtan 5'ini kazandı, 1'inde berabere kaldı. 8 maçta toplam 26 gol atarken, kalesinde 10 gol gördü.

Basına yasaklı antrenman

A Milli Takımın dün sabah Kocaeli Sefa Sirmen Tesisleri'nde yaptığı antrenmana basın mensupları alınmadı. Taktik çalışmasının yapıldığı idmana konan yasak ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Milliler bugün de çift idman yaparak K.İrlanda maçının hazırlıklarını sürdürecek.

Ümitlerde Ünal ve Abdullah kadro dışı

KUZEY İrlanda ile yarın yapacağı maçın hazırlıklarını Sapanca'da sürdüren Ümit Milli Takım'da, sakatlıkları geçmeyen Ünal ve Alpaslan kadrodan çıkarılırken, Alpaslan'ın yerine, Çanakkale Dardanelspor'dan Tolga kampa çağrıldı.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!