Milan'lı futbolcunun kız kardeşi kaçırıldı

Güncelleme Tarihi:

Milanlı futbolcunun kız kardeşi kaçırıldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2006 11:34

Brezilya'nın Sao Paulo kentindeki kaçırılma olayları bitmek bilmiyor. Kurbanların, özellikle ünlü futbolcuların ailelerinden seçildiği kentte, Brezilyalı oyuncular Robinho ve Fabiano'nun annelerinden sonra şimdi de AC Milan'ın Brezilyalı oyuncusu Ricardo Oliveira'nın kız kardeşi kaçırıldı.

Haberin Devamı

Maria De Lourdes'in, bu sabah Sao Paulo'daki evinden silahlı 2 kişi tarafından kaçırıldığı ve olay sırasında 8 yaşındaki oğlunun ve kocasının evde bulunmadığı kaydedildi.

Sao Paulo'da daha önce de 2004 yılında, Real Madrid'in Brezilyalı golcüsü Robinho'nun annesi kaçırılmış ve 40 gün boyunca tutsak edilmişti. Robinho, o yıl forma giydiği Santos takımından 1 yıl geçmeden ayrılmıştı.

Sevillalı golcü oyuncu Luis Fabiano'nun annesi ise, geçen yıl Campinas bölgesinde kaçırılarak 2 ay kadar suçluların elinde kalmıştı.

Aynı şekilde kaçırılan Brezilyalı oyuncu Edinaldo Batista Grafite'nin annesi, daha şanslıydı. Sao Paulo'da forma giyen ünlü futbolcunun annesi 1 gün sonra serbest bırakıldı. Ricardo Oliveira, geçen Ağustos ayında kısa bir süre
forma giydiği Sao Paulo'dan ayrılarak AC Milan'a katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!