Migros’a ramazan bereketi

Güncelleme Tarihi:

Migros’a ramazan bereketi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 1999 00:00

Haberin Devamı

MİGROS, ramazan ve yılbaşı coşkusunu birlikte yaşıyor. Ramazan ve yılbaşının birleştiği aralık ayında tüm Türkiye'de toplam 311 Migros ve Şok mağazalarında günde ortalama 450 bin kişi kasadan geçiyor. 2 Aralık'tan itibaren yıl sonuna kadar geçerli olmak üzere 263 üründe indirime giren Migros ve Şoklarda, kuruyemiş, kayısı, çay, reçel, Tunus hurması, zeytin, fasulye, pirinç, mercimek, çorba gibi bir çok ürünün yer aldığı ramazan paketleri de büyük rağbet gördü. Migroslarda 20 ramazan ürününden oluşan paketin fiyatı yaklaşık 10 milyon lirayken, Şoklarda 16 üründen oluşan ramazan paketi yaklaşık 8 milyon liradan satılıyor. Migros ve Şoklar'da talebin 60 binin üzerine çıktığı bu paketleri, ihtiyaçlarını toplu halde almak isteyenlerin yanı sıra, deprem bölgesine göndermek üzere de satın alanların sayısının da oldukça fazla olduğu gözleniyor. Ramazan nedeniyle Migros, Tunus'tan 110 ton Tunus hurması ve 12 ton Amerikan hurması ithal etti.

120 TON HİNDİ

Beylikdüzü, Maslak, Kartal ve Capitol Migros'larda bozacısından kuruyemişçisine kadar eski ramazanların anımsatıldığı özel ramazan sokakları kurulurken, Migros yeni yıl ve yeni yüzyıla giriş için de çalışmalarını tamamladı.

Migroslar'da yılbaşı için tam 380 ürün özel indirimle reyonları süslüyor. İsviçre çikolatalar, pralinler, yılbaşı ağaçları, parlak toplar ve çanlar, Migros'un drekt ithal ettiği oyuncaklar uygun fiyatla tüketici ile buluşurken, üç farklı boyutta hazırlanan yılbaşı sepetlerinden şu anki talebe göre yaklaşık 100 bin adet satılması planlanıyor. Migros'un üç boyutta hazırladığı yılbaşı sepetleri, 25 milyon, 19 milyon ve 16 milyon liradan satılıyor. Yılbaşı için ayrıca tüm Migros'larda 120 ton hindi satılması bekleniyor.

Migros'un direkt ithal ettiği oyuncaklar çocukların gözdesi olurken, özellikle büyük teletubbie bebekler yok satıyor. Ebru BAKİ

Işık seline 100 bin ziyaretçi

BİR günde 100 bin kişinin ziyaret ettiği Migros Alışveriş Merkezleri ışık seli ve her katta ayrı bir gösteri ile ziyaretçilerini karşılarken, hipermarket dışında Beylikdüzü ve Ankara Migros Alışveriş Merkezleri'nde 200'ü aşkın ünlü mağaza, restoran ve hipermarket, yılbaşı etkinliklerine özel indirim ve kampanyalarla katılıyor. Migros Alışveriş Merkezleri'nde mağazalar bir çok özel indirim, yılbaşı ve ramazan promosyonları ve taksitli satış uygulaması başlattı. İlk yılbaşını kutlayan 126 bin 600 metrekarelik Türkiye'nin en büyük Alışveriş Merkezi olan Ankara Migros Alışveriş Merkezi 474 kişilik tiyatro solanu ile biri üç boyutlu IMAX teknolojisinde olmak üzere toplam 10 sinema salonuna sahip.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!