Michael Jordan'ın süper villası

Güncelleme Tarihi:

Michael Jordanın süper villası
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 1998 00:00

Haberin Devamı

Basketbolun gelmiş geçmiş en parlak yıldızı kabul edilen Michael Jordan, aynı zamanda dünyanın en çok kazanan sporcularından. Chicago Bulls'dan 33 milyon dolar maaş alan Jordan'ın yan gelirleri 50 milyon dolar (toplam aylık geliri yaklaşık 1.8 trilyon TL)...

Basketbolun ünlü ismi, servetine layık bir malikanede de yaşıyor. Ünlü sporcuya yakın bir kaynağın verdiği bilgiye göre, Chicago'nun en seçkin semtindeki 8 milyon dolarlık malikanenin 25 odası, kapalı jimnastik salonu ve oturma odasında yüzme havuzu var. Malikanenin dışında bir basketbol sahası, tenis kordu, iki göl ve 35 yaşındaki yıldızın golf oynabilmesi için düzenlenmiş bir yeşil alan bulunuyor. Kapısında ise büyük ölçülerde 23 sayısı asılı. Amerikan Ulusal Basketbol Birliği'nin (NBA) En Değerli Oyuncu Ödülü'ne beş kez layık görülen Jordan'ın formasının üzerinde de aynı sayı var.

Jordan'ın Chicago'daki malikanesi, kale gibi korunuyor. 25 odalı malikanede yok, yok... Michael Jordan'ın formasının üzerindeki numara, muhteşem malikanesinin kapısında da var. NBA'in yaşayan efsanesi Michael Jordan, tam 5 kez En değerli Oyuncu Ödülü'nü kazandı.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!