Meyer: Umarım Türkiye şampiyon olur

Güncelleme Tarihi:

Meyer: Umarım Türkiye şampiyon olur
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2011 09:32

İstanbul'da 15-16 Temmuz tarihlerinde yapılacak Voleybol Bayanlar CEV Avrupa Ligi Dörtlü Finali organizasyonunun ana sponsorluğunu, bilinmeyen numaralar servisi “11818”in üstlenmesi nedeniyle İstanbul Boğazı'nda tekne turuyla tanıtım yapıldı.

Türk Telekom'un kuruluşlarından ASSİSTT Rehberlik ve Müşteri Hizmetleri A.Ş.'nin bilinmeyen numaralar servisi olan “11818”in CEV Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nin ana sponsoru olmasının lansmanı, Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Başkanı Andre Meyer, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık,
ASSİSTT A.Ş. Genel Müdürü Adil Zembat, (A) Milli Bayan Voleybol Takımı teknik heyeti ve oyuncuları ile davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Davetliler, Kabataş ve Beylerbeyi iskelelerinden tekneyle alınırken, İstanbul Boğazı'nda müzik eşliğinde keyifli bir gece geçirdi.

CEV Başkanı Andre Meyer, yaptığı konuşmada, Türk Milli Takımı'nın başarılarına dikkati çekerken, gelecek yıllarda daha önemli başarılar geleceğine olan inancını vurguladı. Meyer, “Bu Dörtlü Final çok önemli Avrupa'da. Türkiye 3. kez düzenliyor. Burada yapılmasında da mutluluk duyuyorum. Geçen yıl Türkiye ikinci olduğunda çok büyük üzüntü yaşadım. Bu yıl umarım şampiyonluk gelir” ifadelerini kullandı.

TVF Başkanı Erol Ünal Karabıyık ise açıklamasında, ASSISTT'in sponsorluğu ve yeni açılan Burhan Felek Spor Salonu'nun uğur getireceğine inandığını belirtirken, (A) Milli Bayan Voleybol Takımı'nın CEV Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nde başarılı olacağına inandığını kaydetti.

ASSİSTT A.Ş. Genel Müdürü Adil Zembat da böyle bir organizasyonun ana sponsoru olmaktan duydukları mutluluğu dile getirerek, büyüklüğüne yakışır bir organizasyon gerçekleşmesi için gerekli çalışmaları yaptıklarını ve reklam kampanyalarıyla tanıtım gerçekleştirdiklerini aktardı.

Erol Ünal Karabıyık, Andre Meyer ile Adil Zembat'a plaket takdim ederken, Zembat'a ayrıca bayan milli takımı oyuncularının imzaladığı bir formayı da hediye etti.

YELİZ ASKAN'A SÜRPRİZ

Tekne gezisi esnasında, dünya evine giren Beşiktaş Bayan Voleybol Takımı oyuncusu Yeliz Askan'a da sürpriz yapıldı.

Davetlileri taşıyan tekne, Yeliz Askan'ın boğaz kenarında bir mekanda gerçekleşen düğünü için kıyıya yanaşırken, nikah teknedekilerin de şahitliğinde kıyıldı.

Davetliler, hayatını birleştiren çifte el sallayarak mutluluk diledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!