Meydanı boş buldular

Güncelleme Tarihi:

Meydanı boş buldular
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2000 00:00

Haberin Devamı

Birleşik Fenerbahçeliler Vakfı Başkanı Aziz Yılmaz, ‘‘İlkesiz ve hedefsiz kişilerle birlikte olamayız, yönetime talibiz’’ diye konuştu.

Ticari ilişkiler var!

Fenerbahçe olağanüstü kongresi öncesinde, Birleşik Fenerbahçeliler Vakfı Başkanı Aziz Yılmaz dün bir bildiri yayınlayarak suskunluğunu bozdu. Yılmaz, bazı kişilerin kulüple ticari ilişkisi bulunduğunu iddia ederek, ‘‘Aynı ilişkiyi Aziz Yıldırım ile sürdüreceklerine inanıyorlar’’ yorumunu yaptı.

Birlik çağrısı

İlkesiz ve hedefsiz kişilerin meydanı boş bulduğunu iddia eden Yılmaz, yönetime talip olduklarını vurgulayarak, ‘‘Gelin, birlik ve beraberlik içinde Fenerbahçemiz'e layık bir yönetim oluşturalım. Bundan böyle sadece 6-13 Ocak tarihlerinde yazılı açıklama yapacağım’’ dedi.

BİRLEŞİK Fenerbahçeliler Vakfı Başkanı Aziz Yılmaz dün bir basın bildirisi yayınlayarak kongre öncesindeki düşüncelerini ortaya koydu. İsim vermekten kaçınan, ancak ağır suçlamalarda bulunan Aziz Yılmaz, özetle şunları söyledi:

‘‘F.Bahçe Kulübü ile ticari ilişkisi olup yine aynı ilişkiyi sayın Aziz Yıldırım ile devam ettireceğine inanan sözde büyüğümüz ve sayın Yıldırım'ın yapacağı yönetime girmekten başka şansları olmadığını anlayan, bizimle beraber olmalarının mümkün olmadığını defalarca beyan ettiğimiz ilkesiz ve hedefsiz kişiler meydanı boş buldular.

Bütün başarısızlıklarda hatası olmadığını, sadece dost kazığı yediğini söyleyen ve buna rağmen bu malum kesim tarafından destek gören Aziz Yıldırım, gelecekte yeni başarısızlıklar olduğunda yine hatalı olmadığını, arkadaş kazığı yediğini söyleyecektir.

Sayın Kazım Bayülken kardeşimle arkadaşlarım vasıtasıyla iyi niyetle diyaloglarımız sürerken, adayları Güven Sazak adaylıktan çekildi. Bu düşünceyle ilkelerimiz doğrultusunda Fenerbahçe'ye beraber hizmet edebileceğimize inadığımız her Fenerbahçeli ile görüşeceğim.

6 ile 13 Ocak akşamları vakıf lokalimizde yapılacak yönetim kurulu toplantıları dışında beyanım olmayacaktır.’’

Oulare yarın geliyor

FENERBAHÇE'nin Gineli futbolcusu Süleyman Oulare yarın İstanbul'a geliyor. İkinci kez ameliyat olduğu için Belçika'da fizik tedavi gören siyahi oyuncu, geçtiğimiz gün kardeşini kaybetmişti. Oulare yarın İstanbul'a gelecek ve düz koşulara başlayacak. Oulare'nin, yaklaşık bir ay sonra sahalara dönebileceği öğrenildi.

FenerBAHÇE umutlu başladı

FENERBAHÇE, G.Birliği maçının hazırlıklarına dün akşam başladı. Teknik Direktör Zdenek Zeman yönetiminde Dereağzı Tesisleri'nde yaklaşık 1 saat çalışan sarı lacivertliler, ikinci yarı için umutlu konuştu. Zeman bir hafta sonra ilk idmana çıkan futbolcularına fazla yüklenmedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!