Metin Görgün: Yakışmadı

Güncelleme Tarihi:

Metin Görgün: Yakışmadı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2000 00:00

Metin GÖRGÜN
Haberin Devamı

AVRUPA Şampiyonası eleme maçlarına Samsun'da, coşkulu bir seyirci önünde mutlak galibiyet amacıyla çıktığımız Slovenya karşısında 3-1 yenilmekten kurtulamadık. Uzun süreli hazırlık maçı yapılamaması, sakatlıklar ve milli takıma katkısı olacak Erkan'ın da yokluğu gibi bahaneler bile bu yenilginin ayıbını örtemez.

İkinci setin başında pasör Ufuk sakatlandı. Dördüncü setin başında çaprazı Hakan sakatlandı. Yerlerine genç pasör Hüseyin ve Sinan oynadı. Hüseyin, ikinci setin alınmasında, coşkusu ve iyi oyunuyla katkı sağladı. Ancak Sinan sahada yoktu. Cengizhan, sakat sakat oynuyor ve sahada geziniyordu. Gürsel de sakatlığı tam geçmediği için sahada gözükmeyenler arasındaydı. Barış, karşı tarafla didişmediği anlarda iyiydi. Gökhan, çok iyi oynamaya niyetliyidi. Fakat bu kadar kötü manşet alan bir takımda o da hücuma hiç katkıda bulunmadı. Hakan, sakatlanana dek takımda blok yapan tek oyuncuydu. Ancak istediği pasları alamayınca o da kötüler kervanına katıldı.

Slovenler'in, Türkiye galibiyeti rüyalarında bile inanamayacakları bir olaydı. Sert ve etkili smaç-servis atan muhteşem bir libero Sebastijan'la iyi bir takım Slovenya. Böylesi önemli bir maçta, sakatlığını bahane eden Erkan oynamaktan kaçınıyorsa, ona söyleyecek hiçbir sözüm yok.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!